Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2018 22:44 - Бойко Борисов тръгна срещу народа и църквата
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2039 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://bultimes.bg/boiko-borisov-trugna-sreshtu-naroda-i-tsurkvata/   Бойко Борисов тръгна срещу народа и църквата 25.01.2018 Сподели във Facebook   чуруликане на Twitter   
image

От много години народът ни не е бил толкова настръхнал и единен срещу властта.

И то не защото е подстрекаван и подтикван от идеи, които нито разбира, нито възприема, нито му носят някаква полза.

Обикновено разбунването е било, за да се свали правителството или заради протест срещу едно или друго негово решение, действие или бездействие. Помним няколко такива от последните тридесетина години, всяко от които либералната пропаганда представя като знаменателно събитие и проявление на демократичния и свободолюбив дух на българите.

Сега се надига могъща вълна не за хляб и заплати, не заради прословутата „свобода на словото” или за „демокрация”, а срещу наглите опити на неолибералите да отидат срещу Бога, природата, изконните нравствени ценности; срещу наглите опити на една шепа международни аферисти, дръзващи да изопачат целия ни живот, за да угодят на собствените си извратени инстинкти и помисли за някакво „постчовешко битие”.

Прословутата Истанбулска конвенция коварно е гримирана уж като призив да се спре насилието срещу жените, а всъщност е първият официален международен документ, който цели да предефинира предназначението на човека, да му вмени нови функции, за да го откаже да бъде Божие създание и окончателно да отмени малкото вече останали морални правила, нравствени ценности и норми на човешко поведение и начини на мислене.

С тази позорна конвенция искат да ни накарат да бъдем други, различни от това, което сме, както сме създадени и заради което съществуваме на земята.

Но народът не желае това и открито го заявява. Този път той не вярва на нескопосните обяснения, че е важно да се защити жената от насилие, а пък някаквите там „социални полове”, „джендъри” и други подобни дреболии са само неразбрани правилно детайли и нюанси на всевластните „европейски ценности”, които уж доброволно сме приели за наше упование и пътеводни звезди.

Народът не желае тази конвенция да бъде ратифицирана.

Но Бойко Борисов е обещал на своите европейски патрони, че тя ще стане част от българския морал и начин на числене.

Народът е против конвенцията, а Бойко Борисов е против народа. И ще наложи въпреки народната воля този срамен и позорен документ. Той се надява, че Европа ще го спаси от народния гняв, обществената ненавист и позора.

Българската православна църква и всичките вероизповедания също са против и гръмко заявиха, че държавата трябва да се вразуми и се спре, преди да е станало късно. И че трябва да имаме страх от Бога.

Бойко Борисов обаче е обещал да бъде верен слуга на своите господари и няма страх от Бога.

Содом и Гомор също нямаха страх от Бога и нагло вървяха срещу Божиите заповеди. Знаем какво се случи с тях.

Знаем какво се случва и с тези, които са срещу народа и Църквата.

Нека не хранят илюзии: и този път ще им се случи същото!

Панко Анчев, Поглед.инфо



Тагове:   Враг на народа,


Гласувай:
4



1. oia - Тоя изобщо не знае накъде е тръгнал. ...
28.01.2018 00:00
Тоя изобщо не знае накъде е тръгнал. Май навлезе в насрещното движение.
Истамбулската конвенция е в унисон с европейските договорни лъжи. Каква еуфория беше, когато обещаваха свобода и най- вече демокрация. Голяма част от така наречените интелектуалци свършиха добра работа, чрез невежеството си,
и със самочувствието си без покритие, и липсващо знание за добро и зло, сега същите ще опитват отново да ни казват--колко са загрижени европейските отрепки да защитават деца и жени от насилие. Че ние това го имаме по конституция, и в наказетелния кодекс, а и не само. Ами като са толкова загрижени за защита от насилие, защо в тази конвенция, не са отбелязани и възрастните хора, които всеки божи ден са подложени на насилие. По-голяма пародия от тази конвенция надали има. Като замисъл е коварна и гнусна,
а като изпълнение е ужасяваща. Нека не забравят, че няма нищо по-несигурно от сигурното. Страшно е когато много отрепки са събрани на едно място. БОЖЕ, опази ни от тая сган, която толкоз много е загрижена за ,, спокойствието,, ни.
цитирай
2. bogolubie - Нашият народ го е казал: Вълкът козината си мени, нрава си не мени.
28.01.2018 06:29
Писано е, че който не иска да вярва в истината, Бог го оставя да вярва в лъжа, за да погине.
Каквото може да направим с човешките си сили, правим го, чрез словото тук, където ни е дадена възможност. Повече няма какво да сторим. Всичко е в Божията власт.
Дано Бог се смили над нас и над безсилието ни!!! Амин!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706005
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031