Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2018 19:03 - Джендър - конвенцията е не само срещу биологичните полове, не само срещу майчинството но и срещу Бога! Богоборци!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1298 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.01.2018 19:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Отец Боян Саръев: Ако Бог искаше да има трети пол, щеше да го създаде!

В Истанбулската конвенция ни внушават, че не същества социален пол, посочва той

Най-голяма грижа на Дявола е да се прави, че не съществува! В Писанието никъде не се споменава за трети пол, казано е - сътвори ги по свой образ и подобие - мъж и жена ги сътвори, припомни свещеникът

 

 

Истанбулската конвенция е нескопосано написана, тя е чудовищна манипулация. Говорят ни за защита на жените, за защита на беззащитните, злоупотребявайки с тези най-тънки струни на човешката душа, става въпрос за гей-бракове и социален пол.

Това заяви в предаването "120 минути" по БТВ отец Боян Саръев. Той посочи, че в документа има много многозначителни изрази.

За Истанбулската конвенция едните казват "да", другите - "не" и се оплетохме всички в кукувича прежда, анализира ситуацията духовникът. Обществото ни отдавна не е било толкова поляризирано и бръмчащо като кошер, подчерта той. Имам чувството, че тази конвенция я направиха, за да разделят хората - не само политически, но и сексуално, полово, добави той.

 

Според него с чл. 3 на Истанбулската конвенция се отварят вратите за третия пол. Там става дума за социален пол, не за биологичен, а човек се ражда мъж или жена, каза той. В Писанието никъде не се споменава за трети пол, казано е - сътвори ги по свой образ и подобие - мъж и жена ги сътвори, припомни свещеникът. 

В Истанбулската конвенция ни внушават, че не съществува социален пол, посочва той. Но изтъква - най-голяма грижа на Дявола е да се прави, че не съществува! "Ако Дяволът убеди, че го няма - той е постигнал стремежите си да заблуди човешкия род. Така и на нас ни внушават, че в тази конвенция няма нищо лошо", каза отец Саръев.

Според него в Истанбулската конвенция се говори "който малтретира жена, заради нейния пол", но се има предвид социален пол, защото кой пребива жена само, защото е жена.

Ако Бог искаше да има трети пол, щеше да го създаде. Човекът върви към безумие, иска да надскочи собствената си природа - така, както е сътворен, продължи отецът.

Никой никого няма да гледа под юргана, но третия пол, хомосексуалността не бива да се превръща в държавна политика, в норма на поведение, смята отец Саръев. Запитан имал ли е случаи при него да е идвал човек с не обикновена сексуалност, отец Саръев каза, че да, имал е. Запитан дали ги е заклеймявал, той отговори, че не е. Казвал им, че това е дяволско влечение, че Дяволът иска да ги направи за резил. Но че трябва да се променят, да се пазят от това. Имал съм такива случаи, хората са се променяли, някои от тях се издигнали в обществото, обясни той.

 

Въпросът с хомосексуалността трябва да си остане личен проблем, не може да се превръща в норма и да става държавна политика, подчерта отец Боян Саръев.

 


 
 
image



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073626
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031