Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2011 06:14 - волтер по повод порното
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
1Кандид слушаше внимателно и вярваше чистосърдечно, защото той вярваше, че госпожица Кюнегонда е извънредно красива, макар, че никога не се беше осмелил да и го каже. Той заключаваше, че след щастието да бъдеш роден барон Тундер тен тронк, второто стъпало на щастието е да бъдеш госпожица Кюнегонда, третото да я виждаш всеки ден и четвъртото да слушаш Панглоса най големият философ в областта а следователно и по цялата земя.Един ден Кюнегонда, като се разхождаше край замъка в малката горичка, която наричаха парк, съзря сред храстите многоучения Панглос, който преподаваше урок по опитна физика на прислужничката на майка й, една хубавичка, и послушна черноока мома. Понеже госпожица Кюнегонда изпитваше голямо влечение към науката, тя се спря да наблюдава със затаен дъх многократно повторените научни опити, на които стана неволен свидетел. Тя разбра ясно достатъчното основание на многоучения Панглос, причините и следствията, и си отиде възбудена, замислена, цяла изпълнена с желание да бъде и тя учена. Мина й през ума, че и тя може да бъде достатъчно основание за младия Кандид, който от своя страна, можеше да стане да стане за нея същото.

На връщане, тя срещна Кандид и се зачерви. Кандид също се зачерви. Тя му каза добър ден с пресипнал глас, а Кандид и заговори без да знае що приказва. На другият ден, след обеда, след като всички станаха от трапезата, Кюнегонда и Кандид се озоваха зад един параван. Кюнегонда изтърва кърпичката си. Кандид я прибра. Тя го хвана най-невинно за ръката, и момъкът също така невинно целуна ръката на девойката, с необикновена нежност и грация. Устните им се срещнаха, очите им пламнаха, коленете им се разтрепераха, ръцете им се отдадоха на взаимни ласки.

Случи се обаче, че баронът мина край паравана, и като видя тази причина и тази последица, изгони Кандида из замъка със силни ритници в задника. Кюнегонда припадна. Тя бе наплескана от госпожа баронесата, щом като дойде на себе си.
И всички изпаднаха в униние в този най-хубав и най-приятен от всички замъци.

   Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1157088
Постинги: 2222
Коментари: 1461
Гласове: 1518