Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2011 07:25 - Карла Бруни: Съпругът ми е обсебен от Франция
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
0



“Аз съм саркозист”, коментира изборите през 2012 г. хубавата италианка Първата дама не казва дали е бременна image „Паризиен” Мадам Саркози се срещна с журналисти, като демонстрира невиждана скромност. image „Дейли мейл” Тази снимка се смята за доказателство за добрата новина в семейство Саркози, макар Карла вече да е на 43 години. Съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози, за която френските медии гръмнаха, че е бременна, задълбочи още повече мистерията около себе си, като каза в интервю за в. "Паризиен", цитиран от БТА, че дори и да иска, няма да коментира слуховете за своята бременност.

 

На директния въпрос дали е бременна тя отговори, че никога не говори за семейството си - както не говори за сина си, така няма да коментира и дали очаква бебе. Близо

 

180% от времето на съпруга ми минава в държавни дела  

 

Той не прави нищо друго освен това, за мое нещастие, каза Карла Бруни. Тя обаче подходи с разбиране и призна, че и тя обича да чете за жълтините около живота на другите хора. „Сега обаче думичка няма да кажа в отговор на въпроса, за да предпазя съпруга си.” Първата дама обаче сподели, че ако била на кафе с жените журналисти, на драго сърце би споделила всичко, както говори жена с жена.

 

Бомбата хвърли сп. Closer, което написа, че Карла крие с шала си коремчето си във всеки момент, когато фотограф се засили към нея да я снима. Преди няколко дни дори тя бе забелязана в парижка клиника да ходи на ултразвук, за да провери състоянието на зародиша.

 

В интервюто съпругата на френския президент коментира и политическата обстановка в страната и заяви, че се е превърнала в същински "саркозист" и подкрепя напълно втория мандат на Сарко. Преди две години тя коментира, че един президентски мандат й стига и не смята да подкрепи съпруга си за втори. Сега обаче обеща на изборите през 2012 г. да гласува за съпруга си, въпреки че той сякаш не й обръща внимание. "Ако мисля за страната, за Франция, ще бъде по-добре, ако той продължи мисията си, с цялата енергия и себеотдаване, на които е способен", каза Карла.

 

Карла коментира и какво би станало, ако Саркози загуби изборите през 2012 г. „Ще мога

 

да се отдам на музикалната си кариера

 

а той на адвокатската си практика в кантората си, която още поддържа”, отговори Карла. Той е талантлив във всичко, завършва мадам Саркози хвалебствията към съпруга си.

 

Карла коментира и участието си във филма на Уди Алън "Полунощ в Париж", като каза, че много би искала да отиде на фестивала в Кан, но едва ли ще успее заради напрегната програма на семейството. . .



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1831829
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565