Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2011 07:21 - Уилям не сключил брачен договор с Кейт
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 333 Коментари: 0 Гласове:
0



Принцът вярва безрезервно на съпругата си Хубавицата ще изложи роклята си image Изяществото на сватбата на Кейт и Уилям вдъхнови милиони влюбени по света. Принц Уилям, който е втори поред за наследяване на британския престол, не е подписал предбрачно споразумение, съобщи Контактмюзик. След бляскавата сватба на 29 април в Уестминстърското абатство британските медии разкриват нови подробности за предаността на принц Уилям към съпругата му Кейт Мидълтън. Оказва се, че новият херцог на Кембридж е отказал да подпише предбрачно споразумение.

 

Уилям е бил посъветван да уреди законово отношенията с бъдещата си съпруга, но според негов близък приятел "принцът обича Кейт, вярва й безрезервно и е бил уверен, че не е необходимо двамата да сключват предбрачно споразумение".

 

Бившият личен секретар на принцеса Даяна Патрик Джефсън е посъветвал двойката да сключи предбрачен договор. От двореца "Сейнт Джеймс" сега потвърждават, че преди сватбата не е подписан такъв документ.

 

Междувременно стана ясно, че британската кралска снаха обмисля да изложи за широката публика сватбената си рокля, която породи толкова положителни коментари в медиите. Роклята на Кейт Мидълтън беше дело на Сара Бъртън, творчески директор на модната къща "Александър Маккуин". Мнозина медии я определиха като вдъхновена от сватбената рокля на Грейс Кели отпреди повече от 50 години, а Карл Лагерфелд забеляза елементи от сватбената рокля на кралица Елизабет ІІ. Именно тази рокля е предизвикателство за китайските шивачи, които трябва да я копират до съвършенство. Седемдесет шивашки ателиета и предприятия от източния китайски град Шуджоу са си поставили за цел до 20 дни да произведат множество рокли копия. Експерти от бранша припомнят, че местни шивачи успяха да копират преди 30 години с 90-процентна точност сватбената рокля на принцеса Даяна.

 

Британски таблоид наля допълнително масло в огъня на предположенията къде ще бъдат на меден месец новите британски кралски младоженци. Според "Дейли мейл", който се позовава на добре запознат източник, принц Уилям и половинката му Кейт ще изкарат незабравимо сватбено пътешествие на Сейшелските острови.

 

Ваканцията ще трае 10 дни, ще бъде пазена в пълна секретност. Началото й ще бъде в средата на май. Двойката ще отпътува до Сейшелските острови с частен самолет и после ще се придвижи до мястото, на което ще отседне, с хеликоптер от главния остров Махе. Там двамата влюбени ще се настанят във вила за 4000 лири на нощувка и с персонален готвач, който ще ги нагостява с пресни местни морски деликатеси. Точното местоположение на вилата не се съобщава от съображения за сигурност. Специалисти от Скотланд ярд вече са го посетили и са установили, че то е безопасно. Става дума за курорт, обграден от гори от кокосови палми, предлагащ почти пълна изолация. Плажовете били с ослепително бял пясък, а водата с тюркоазен цвят и кристална чистота. Мястото било обител на морските костенурки.       

 

Вилите в района били изработени ръчно от местна дървесина и имали и открити бани, частна градина, частен басейн сред скалите, павилион за йога и дървен кей. В района било забранено карането на джетове или подобни спортове, но силно се насърчавало гмуркането или карането на каяк.  Досега медиите спекулираха, че Кейт и Уилям ще пътуват на меден месец до Йордания, Нова Зеландия, Тоскана или дори Румъния. .



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829860
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565