Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 23:32 - Послание на петра,2
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
0



Понеже сте очистили душите си, като сте се покорили на истината, която докарва до нелицемерно братолюбие, обичайте се един друг горещо, от сърце. тъй като се възродихте, не от тленно семе, а от нетленно, чрез Божието слово, което живее и трае до века.
защото
всяка твар е като цвят от трева, тревата изсъхва, а цветът й окапва. Но словото Божие трае до века. и това е словото което ви е благовестено.

И тъй като отхвърлите всяка злоба, всяка лукавщина, лицемерие, завист и всяко одумване, пожелавайте като новородени младенци, чистото духовно мляко, за да порастнете чрез него към спасение, ако сте опитали че Господ е благ, при Когото идвайки, като при жив камък, от човеците отхвърлен, а от Бога избран и скъпоценен.
и вие, като живи камъни, се съграждате в духовен дом, за да станете свето свещенство, да принасяте духовни жертви, благоприятни на Бога чрез Исуса Христа.
Защото е писано в писанието - 

Ето, полагамъ в Сионъ крайъгълен камък, избран, скъпоценен, И който вярва в Него, не ще се посрами-
За вас, прочее, които вярвате, той е скъпоценност, а на тия, които не вярват, "Камъкът, който отхвърлиха зидарите, той стана глава на ъгъла". и "Камъкът, о който да се спъват и канара, в която да се съблазняват". защото се спъват о словото и са непокорни - за което бяха и определени. 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830754
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565