Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2015 17:38 - Да има повече гей герои в анимационните филмчета, за да учат децата на търпимост?!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 2564 Коментари: 13 Гласове:
9

Последна промяна: 04.07.2015 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
 „Необходими са повече гей герои към детските теливизионни предавания, за да изпратят посланието за равенство между гей браковете и тези между мъж и жена“ – това заяви британския политик Норман Ламб.

За него е крайно време да се появи лесбийска версия на Peppa Pig и смята, че не трябва да се мълчи по въпроса.

Според него липсата на гей герои в анимациите нарушава гей правата.

В телевизионно интервю, господин Ламб заявява, че телевизиите наистина трябва да се замислят по въпроса и да започнат да включват такъв тип герои, защото в противен случай затрудняват приемането на тези хора в обществото.

„Ние трябва да бъдем верни на законодателствата, които сме приели. Законодателството много ясно казва, че любовта между двама души от един и същи пол е с еднаква стойност с тази между мъж и жена, така че всичко, което трябва да направим, като общество, е да засилим подкрепата към гей обществата, а не да ги отричаме.”  – заяви Ламб.

Запитан дали сериозно смята, че в деткото шоу Peppa Pig трябва да се появи гей герой той отговаря – „Абсолютно! Даже според мен не трябва да се коментира, а трябва да се появи възможно най-скоро!“.

 

Според него това, че няма гей герои в тези предавания кара по-късно тийнейджърите да не се чувстват комфортно за разкриването на тяхната сексуалност и да мислят, че това как се чувстват не е нормално... 
image
image
http://www.lentata.com/page_7553.html



 




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elahikari - Този политик е съвсем изпращял, няма ли най накрая да въведат психо тестове за тези
04.07.2015 17:41
Никога децата ми няма да гледат подобна ИЗВРАТЕНИЯ!!!

Ако ще и 100% да са обратните във филмчето, няма начин да ме накарат, да го пусна на детето си, да го гледа.

И аз съм твърдо против! Не е морално да се учат децата от малки на педерастия!

Категорично против.

Roach
цитирай
2. elahikari - НЕ
04.07.2015 17:45
Проблема ВИ на ВАС, журналистите, е, че НЕ разбирате нито какво правите със статиите си, нито разбирате отговорността си по отношение на обществото, нито разбирате в дълбочина същността на българина. Да, този хомо проблем го е имало в много общества. И какво от това? А защо в изследването ви не фигурират изброени и обществата, в които въпросът е бил решаван по нетолерантен начин или пък въобще няма данни за прояви на педерастия - да, има и доста такива, колко учудващо. Да, извадихте от девет кладенеца вода да ни промивате по "мекия" метод мозъка колко нормално било това, колко УЖ навсякъде било приемано като нормално - на краставичар краставици продавате. Да, големи хора сме и сме наясно, че има някакъв процент, изключението потвърждава правилото, но пък статистиката го показва между 1% и 3%, а не както хомопропагандата - всеки 10ти бил с обърната резба. И да, мразим в червата това явление, противно ни е като диария насред салон на официален прием. Набийте си в канчетата, че на нас българите ни е в кръвта да сме меко казано негативни спрямо това отклонение и това не е без причина. Имаме 5500г. история, може би има някаква логика в това да се опитате да чуете какво НИЕ имаме да кажем по въпроса. Защо, мамка ви, НЕПРЕМЕННО се опитвате да ни НАСИЛИТЕ да приемем педерастията за нещо нормално? Това ли ви е идеята за свобода - за НАША сметка? Да ползвате мекия подход за да си прокарате идеите по метода на прозореца на Овертон ли? За всичките си години не помня да съм пребивал или който и да е около мен да е пребивал някой хомо, нямат реална причина да се страхуват от побой, стига да не афишират пред всички хомосексуалността си. Не ни интересува какво мърсувате в спалните си, мамка ви, престанете да се опитвате да завлечете младите хора в преизподнята си. Нас не можете да убедите с красивите си, добре подбрани думи, толкова умело криещи пътя, постлан с добри намерения.
цитирай
3. elahikari - !
04.07.2015 17:47
Който е лява резба, той/тя си е, няма нужда от изкуствено отклонени на които да им бива внушавано, че са педита, без реално те да са и колко хубаво било да си противоестествен. Содом и Гомор са исторически археологически доказани факти, опитайте се да поразсъждавате без предубеждения за тях. Ще ви е от полза.

В древна Гърция и Рим са намирали и педофилията, и робството за нормални, а понякога жените са имали роби за сексуално задоволяване. Някои животни изяждат децата си. Може би според автора и това е нормално???
цитирай
4. 1997 - Как се разбира, че героят е хомосексуалист?
04.07.2015 17:53
Общувал съм с педерасти, но извън секса те са неразличими. Как децата ще ги преценят без да се отбелязва онова, заради което се слагат триъгълничета по телевизията? С какво българската публика, вкл. и децата са дискриминирали Емил Димитров или Парцалев?
Просто тия искат да развращават децата ни (и момчетата и момичетата) като отрано им говорят за сексуалността, нещо което изобщо не ги интересува преди да започнат да им растат... мустаците.
цитирай
5. elahikari - Осведомен
04.07.2015 18:05
От няколко милиона години хората са хетеросексуални. И няма нужда да го доказват с примери от древна Гърция, Рим и Египет. Освен ако не са зачевали непорочно, което ми се струва малко невероятно. Не виждам защо се опитвате да ме убедите, че да си гей също е нормално. Ами не, не е. Трябва ли да го доказвам, или ще се огледате наоколо. Колко деца са се родили от любовта на двама хомосексуални? Много ли са?
цитирай
6. elahikari - Дама
04.07.2015 18:07
.. Ъъъ , простете искам само да попитам следния въпрос : Как е по правилно да се каже- педерас или педераст ?! И каква е разликата между педераси и педерасТи ?! Някой ше ме просветли ли ?

Статистиката сочи също и че, около 60% от гейовете са от матриахални семейства , с властни майки или фигурата на бащата оцъства изобщо или бащата е насилник и момчето се привързва към майка си и намразва собствения си пол...или майката просто е еманципирана жена. Има и случай на мъже жертви на насилие... от жени...сексуално такова... и след тва стават мъже ама в кавички ->,,мъже".

ЕТО, ВИЖТЕ ГИ, И ПОСЛЕ ПИТАЙТЕ! http://incogman.net/2008/08/sickening-san-fransickos-now-doing-it-in-public/
цитирай
7. elahikari - Хахахах....абе,Говновоз добре го е казал... хахахах
04.07.2015 18:09
Гейовете които не са Кончита и Азис не ходят голи по центъра. И да не си гей ако подскачаш гол и неадекватен ще те набият!
цитирай
8. elahikari - UStoday
04.07.2015 18:17
Изследването, проведено между 2010 и 2012 г. от професора от Университета в Тексас Марк Регнерус, разкрива следните факти: 31 % от децата, израснали с майка лесбийка, и 25 % - с баща хомосексуалист, са били принуждавани към полови връзки (включително и от страна на родителите). 24 % от такива деца са правили планове за самоубийство, 25 % са страдали от венерически заболявания. В изследването вземат участие 3000 души в зряла възраст, чиито родители са имали еднополови „бракове".

Хомосексуалистите винаги са предшествали разпада на обществото - римската и гръцката империи. слагам под един знаменател хомосексуалистите с педофилите
цитирай
9. shturec1 - На този умник
04.07.2015 18:17
Бих му заврял един кочан с царевица за пуканки.
цитирай
10. elahikari - Хелзинкски комитет България
04.07.2015 18:21
В последните дни на декември 2012 г. Конгресът на САЩ пристъпи към предоставяне на статус на юридическа и федерална защитеност на такива „сексуални ориентации" като инцеста, некрофилията, зоофилията, педофилията" България изостава отново от ценностите на развитите страни, господа!
цитирай
11. elahikari - Педофил
04.07.2015 18:24
В последното издание на Справочника по диагностика и статистика, издаден от Американската асоциация по психиатрия, вече виждаме съществени изменения по отношение на педофилията. Съгласно DSM-4 човек вече не се смята за педофил, ако просто се привързва към деца или има фантазии за интимен контакт с тях. Той се смята за такъв само в случай, че осъзнава, че постъпва лошо и изпитва тревога по този повод, или ако педофилията „пречи на неговия нормален живот"
цитирай
12. elahikari - ПРОСТ ГРАЖДАНИН
04.07.2015 18:26
МОЛЯ И ЛГБТ ДА НЕ ПРЕЧАТ НА НАС , КОИТО СМЕ СКУЧНИ СТАНДАРТНИ ГРАЖДАНИ, КАТО СИ НАВИРАТ ЗАДНИЦИТЕ СИ В ЛИЦЕТО НИ, БАСТА!

цитирай
13. ernest - В Америка в щата
05.07.2015 07:46
Вирджиния налагат вече задължително децата в училищата да изучват гей секс и от малки да ги учат на тези неща:

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/07/03/uroci-za-oralen-i-analen-seks-i-proklamirane-na-incesta-v-uc.1373645
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819799
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565