Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2015 18:57 - ЕВРОШИЗОФРЕНИЯ
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятелски огън от Европа – това, което вчера не можеше за българи днес може за сирийци. image

Ангела Меркел предаде Европа. Направи го некоректно, подмолно и за наша сметка.
След като радушно посрещна неясната, но огромна бройка бежанци, след като каза „...ние ще приемем всички...”, сега същата жена определя квотите за всички други евро държави. Това е като да поканиш цялото циганско гето от Столипиново у дома си в Драгалевци, но след това да ги настаняваш у съседите чак до Симеоново и Бояна.

Което е безумие - всички емигранти, разпределени в слаби икономики като нашата или други балкански икономики, всъщност отново ще се юрнат към трите обетовани държави със социалистически социални системи - Франция, Германия и Швеция.
Това е днешната регистрирана шизофрения на старата блудница Европа, която се държи все по-неприятелски към закъсалата ми Родина.

Мести хора като пешки и, ако броят им засега не притеснява никого, то всичко, което се прави за емигрантите всъщност е начало на една рекламна кампания, която спокойно можем да наречем - ЕЛАТЕ У НАС, НИЕ ЩЕ РАБОТИМ ЗА ВАС.

Защото идеята за евтината работна ръка, която може да бъде експлоатирана е доста наивна. Чак след едно поколение тези хора ще се установят и ще си потърсят работа. Днес те просто искат да ядат и да се размножават.

Вчерашната шизофрения пък беше на Саркози. Човекът, който върна в България и Румъния 500 цигани със самолет, днес иска лагери за бежанци на наша територия. Това не е просто неприятелско изявление - ако видите последните данни от демографията на България ще разберете, че това е обявяване на война.

Вместо да се говори за разширяване на Шенген, розовите европейци директно си представят анклав на наша територия, където ние с едни цигани от Гърмен не можем да се оправим, камо ли със стотици хиляди мечтаещи за Германия и ругаещи Унгария бедни хора.

Това ще е чист внос на бунт и гето.

Общата еврошизофрения започна преди много години с „полския водопроводчик”, който беше обявен  за заплаха на икономиката и социалните ситеми на богатите държави в Европа.

После заплахата беше дали българите няма да "наводнят" Европа и пак да увиснат на богатите евро-помощи.

Явно тогава са плашели гаргите с нас и са ни лъгали - днес всички мерки по ограничаването на българи и румънци трябва да отпаднат - щом може за сирийци, защо е забранено за българи? Или ние трябва да изтрезнеем - какво всъщност е Европа и какъв е интересът ни да сме в този лицемерен съюз?!

Интересът да сме в ЕС все повече се очертава единствено и само за политическата класа, която е и икономическа такава у нас - оскъдните евро милиони не стигат до никого в България, а геополитически тя ще е на прага на нова национална катастрофа в последващите години. 
Както се казва във фолклора - нужно ни е изтрезняване на секундата. Пиянството свърши.

Противоречията в ЕС станаха много повече от ползите.

Европа вече няма характер и работи срещу традициите и християнството.

В този проект вече тиктака бомба, не една, а фойерверк от терор и несправедливост.
Жесток фойерверк, който първо ампутира смисъла на Съюза, а след време ще откъсне и части от тъканта и територията му.

 

 Мартин Карбовски



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830729
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565