Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 08:43 - За турското робство или османското владичество с думи прости
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1121 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2016 08:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Омръзна ми да ми се натяква, че България не е била под турско робство 500 години, а видите ли, била е под османско владичество.

Добре, хайде да приемем, че България е била под османско владичество.

В такъв случай, в България няма турци, няма турско малцинство, а има български граждани, изповядващи ислям. Следователно не бива да има новини на турски език по националната телевизия, не трябва да има свободно избираем предмет по майчин език, защото официалният език в България е български. Не трябва да има и турска етническа партия като Движението за права и свободи, защото в България няма турци.

 

Ако пък Анкара и нашите продажни политици, довели за 25 години България до просешка тояга приемат, че все пак е имало турско робство, то Турция трябва да приеме, че е извършила геноцид над българския народ, да бъде съдена и да заплати на България репарации, ведно и с онези, които дължи, но не иска да плаща. Това естествено не означава, че в България има турско малцинство. Все пак тези, които са се считали за турци, са се изселили на няколко вълни, в различни периоди от време, към Турция.

Така, че уважаеми политици, както и да се въртите в угода на господарите ви от Вашингтон, Брюксел и Анкара, то истината е простичка – имало е турско робство и в България няма турско малцинство, за да бъдат давани такива привилегии като новини на турски и часове по турски език в училищата.

  image Николай Михайлов

 

Създател и администратор на уеб медията The News of България.

 




Гласувай:
3



1. elahikari - Простите българи не може да се сравняват с депутатите
27.01.2016 08:48
Не може да се приравнява статутът на народен представител с работата на работещите по трудово правоотношение.

Това каза председателят на НС Цецка Цачева от трибуната на парламента във връзка с дебата по промените в Кодекса на труда между депутатите Красимир Велчев и Велизар Енчев , предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Независимият депутат Велизар Енчев заяви от парламентарната трибуна, че депутатите почиват повече от останалите български граждани.

Красимир Велчев от ПГ на ГЕРБ обяви в процедура по начина на водене за това да не се допуска от трибуната на Народното събрание да се лъже. „Тук си позволява един бивш служител на ДС да манипулира обществото, както е манипулирало в цялата своя трудова кариера.


Народните представители имат отпуск от 32 дни. Отпуските по Коледа и Нова година са фиксирани със закон, което е много по-малко от тези на учители и други държавни служители. Народните представители нямат право на неплатен годишен отпуск. Моля хора, които работят в парламента, да не уронват най-авторитетната институция“, каза Красимир Велчев.

Председателят на НС Цецка Цачева заяви, че не може да се приравнява статутът на народен представител с работата на работещите по трудово правоотношение. „Работата на народните представители не се фиксира с начало на работен ден и с край на работен ден, както е за всички по трудово правоотношение.

Народните представители работят в изборните си райони“, заяви тя. Според нея това че има такива, които не го правят, не се отнася за всички народни представители. По думите ѝ, този, който го приравнява двете неща, не е наясно със статута си на народен представител.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819796
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565