Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2016 20:22 - След увеличението на билета – репресии (ВИДЕО)
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
2



 Искаме да знаем имената на полицаите. Да ги каже общината. (Не) уважаеми общинари - престъпление от 1.60 лв. - и за това изпращате двама полицаи и двама контрольори?
image  

След като цената на билета се покачи с 60 %, след като протестите на столичани нямаха ефект, Столична община очевидно е засилила „охраната” на контрольорите в градския транспорт.

И започнаха репресиите. Налагане на "новите правила" чрез сила. Вижте.

Публикуваме видеото, което се завъртя из социалните мрежи, заедно с текста на очевидеца:

„Ето на какво станах свидетел днес в автобус 49, на спирката на завод "Нестле" ПОЛИЦАЙ БИ ЖЕНА, защото отказа да слезне от автобуса и да си даде личната карта при положение, че не беше нередовна. Две минути след като потеглихме от началната спирка контрола се качи на първата за проверка. Жената тъкмо ми подаде билета си да го перфорирам, защото го търсеше по време на тези две минути, откакто се е качила. Дойде контрольор, започна да вика, че е нередовна, дойде още един, крещяха, като луди. Хората я защитихме, естествено, защото жената си беше в правото. Ако беше циганка никой нямаше и да я проверява. След това се намесиха двама крупни полицаи от Столична полиция, КОИТО НЕ СЕ ПРЕДСТВИХА и започнаха да крещят. (най-вече единият, този, биячът). След като жената отказа да слезне, полицаят, крещейки жестоко, я задърпа грубо и я свлече от рейса. А на нас свидетелите ни беше наредено да не даваме мнения, защото не сме компетентни. Егати полицейския произвол. В каква държава живеем и какви хора сме?! И няма да подам сигнал в полицията, защото никой нищо няма да направи. Май само господари на ефира ще свършат работа...Не снимах от началото, не се вижда лицето на побойника, току виж и мен ме набият....”.

FRONT.BG пита Общината – кой ще накаже подобно нахално поведение на „органите”?

Дори да приемем, че жената е била без билет, макар че  ясно се разбира, че е имала билет...

Искаме да знаем имената на полицаите. Да ги каже общината.

(Не) уважаеми общинари - престъпление от 1.60 лв. - и за това изпращате двама полицаи и двама контрольори???!!.

Чакаме имената на полицаите и контрольорите от видеото.

     



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1828746
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565