Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2016 08:26 - Михаела Маевска: Ние сме 5 сестри и ще се борим с Цвети, а вие си злорадствайте!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1201 Коментари: 1 Гласове:
0



image

 Kапитанката на ансамбъла ни Михаела Маевска отправи с горчилка послание към всички, бълващи злоба покрай трагедията с Цвети.

“Хора, вие наистина ли смятате, че ние ще оставим Цвети ей така да си тръгне от отбора? Ако смятате така, значи ни имате за жалки хора, които седят и си говорят празни приказки! Обичаме Цвети с цялото си сърце, минали сме през какво ли не заедно, всяка е имала моменти на отчаяние, заедно сме ги изживявали, борили сме се, ставали сме, продължавали сме... А вие с това ли ни подкрепяте нас и нея? Като ни обвинявате!

 

Бъдете хора, вместо да

седите в социалните

мрежи и да критикувате

чули-недочули, прочели или видели поредната глупава статия... Просто не мога да повярвам как дори ви минава през ума, че ние сме я оставили! Защо ви трябваше да се ровите в личния ѝ живот? Да, не всеки има хубав живот в личен план, но досега никой не се интересуваше от това.... Вие всички знаехте само лъскавата страна на нещата, само когато сме на първото стъпало и слушаме химна на България, а когато не сме там, разбираме, че всъщност има 10% българи, които са зад нас, дори когато падаме! Всички останали живеете за провала ни и за това, което правите и в момента - обвинения! Колкото и горда българка да се чувствам, когато играя за страната си, където 90% винаги ни критикуват, каквото и да направим, за разлика от цял свят, който ни подкрепя и оценява! Цвети е част от живота ни и ние ще се борим с нея не само в писане на коментарчета! Цветелина Стоянова е част от нашето семейство, ние сме 5 сестри, само ние си знаем какво ни коства всичко, а вие правете това, което правите най-добре... Злорадствайте!”, написа Маевска. 




Гласувай:
0



1. elahikari - Бог да пази децата на България!
19.06.2016 08:27
Господи, помилуй нас грешните!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819857
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565