Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2017 09:33 - ЧСИ-ТАТА – НОВИТЕ МУТРИ - Българино събуди се само в БГ и САЩ има ЧСИ! Костов ще гори в адско барбекю за тях! В Европа няма частни съдебни изпълнители!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 558 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЧСИ-тата – НОВИТЕ МУТРИ 

image
Спомняте ли се през 90 години, когато мутрите вилнееха и владееха бизнеса!? Хората потрепваха и страхопочитателно се превиваха и отстъпвах пред тях. Не обществена тайна, а обществен постулат бе, че те бесеха, те преразпределяха финанси, влияние и блага безнаказано . Те бяха над закон, те правораздаваха, контролираха на ангро бизнес и пари. Оглеждаха се, набелязваха и с лекота поставяха ръка на вече нещо създадено и взимаха и източваха всичко. Самата държавни администрация ги улесняваше, съдът им сътрудничеше, прокуратурата си мълчеше, полицията обслужваше . Престъпно присвояване и узаконяване на имоти и финанси при арогантно спретнати схеми с помощта на нотариуси . А пък, ако някой ми се противопоставяше, хвърчаха глави. Мутрите, замислени като маша за определени финансови планове за на определена политическа група , всъщност бяха престанали да се подчиняват видимо на патроните си и кукловодите си. Гърмяха се и се убиваха посред бял ден, разчистваха се територии на влияния и така….. 
В новото хилядолетие сякаш настъпи относителна стабилност. Вече мутрите не се гърмяха на всеки ъгъл, защото един друг бяха се отстранили. Постъпателно се узаконяваше ново натрупаните богатства и полекичка излизена от сивия сектор, но вече при преразпределена . власт и влияние. Мутрите, като че ли залязваха и щяха да останат само история от нашето близо минало, но уви чувството е било измамно. С нова сила, този път много по-рафинирана се зароди нова вълна на безогледно обиране на бизнеса и гражданите. Този път мутрите са новосъздадените ЧСИ. Оказва се че фигурата на ЧСИ има огромен потенциал ….за схеми, далавери и безпроблемно източване на милиони пред привидната благовидна фасада на законност. Необезпокоявани, закриляни от закона за последните 8 години, те се превърнаха в новите мутри с бели ръкавици. Създаде се една структура, изключително удобна за източване на средства без отчетност при узаконено беззаконие и липса на институционален контрол. Хората с престъпна нагласа, веднага уловиха невероятните възможности за облагодетелстване и забогатяване. Сега хората потрепват при споменаването на ЧСИ, защото могат да те изхвърлят от собственото ти жилище с неопревържима лекота, безпроблемно да ти сринат бизнеса и за една нощ, да ти вземат всички . И всичко това под благовидния претекст, че се спазва закона- Само че те се оказват едни лустросани копия на мутрите . Не се съобразяват със закона, интерпретират го така както им е удобно . Позволяват си непозволени неща. Подправят официални документи безнаказано, разпродават имоти в пъти на по – ниска цена . Превръщат хората в длъжници в десетилетие, без да дават отчет за събирани пари в действителност. Съдът им съдейства. Няма институционален контрол, държавата не е отговорна за тях. Оказва се, че те могат да деребействат без да могат да бъдат спрени . 

ГПК длъжник мутри

  Още новини   image



Гласувай:
0



1. elahikari - МАХНЕТЕ ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ!
19.02.2017 09:39
БСП В ПЛАТФОРМАТА СИ ЗАЯВЯВАТ ЧЕ СПЕЧЕЛЯТ ЛИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ МАХНАТ ПРЕСТЪПНАТА ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА И ПО СВЕТА ДА ТЕ ИЗНУДВАТ ДА ПЛАЩАШ ЗА УСЛУГА, КОЯТО НЕ ПОЛЗВАШ ЧЕ И ДА ТЕ ЗАПЛАШВАТ И ДА ТИ ЗАПОРИРАТ ИМОТА! ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ!
АПОСТОЛЕ НА СВОБОДАТА МИЛИОН ПЪТИ ТЕ ОБЪРНАХА В ГРОБА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГРОБОКОПАЧИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! ИЗЧАДИЯ АДОВИ ДНЕС Е НЕДЕЛЯ НА СТРАШНИЯ СЪД! И ЗА ВАС ЩЕ ИМА СЪД НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ИДВА ВИ ВРЕМЕТО!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829895
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565