Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 20:09 - Иван Гранитски: Истанбулската конвенция е опит за отваряне на вратата към Ада!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 899 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
image

Лора Борисова 5 ян. 2018 | 15:28


Позорно е, че всички български евродепутати от всички партии са подкрепили тази конвенция. Не могат да имат мотиви! Няма как нормалните хора в България да не бъдат омерзени!, категоричен е писателят

 

 

След правителственото заседание, на което бе одобрена Истанбулската конвенция и пратена в Народното събрание за ратификация, потърсихме издателят Иван Гранитски за коментар на скандалната тема около въвеждането на понятието "социален пол", защо именно сега излиза на дневен ред тоди казус и дали има външен натиск за ратифицирането на конвенцията в България.

 

- Какво е мението ви за Истанбулската конвенция, г-н Гранитски?

- Случаят с Истанбулската конвенция ни показва, че нашето общество, пък и европейското, е стигнало до ръба на обезумяването и полудяването. Във всички основни религии се отрича като кощунствено, като противоестествено и противобожие еднополовостта и хомосексуализмът.

 

Нашите „любими” брюкселски чиновници и политици, които не четат свещените книги и не знаят, че навсякъде и в Библията е казано „мъж и жена ги сътвори”, а не „мъж, жена и трети пол ги сътвори” нашият Всеподател, нашият Бог. Казано е просто и ясно „мъж и жена ги сътвори”. Затова и всички религии са против това, което сега се пробутва от официалните институции на Европейския съюз и от Брюксел и, което е не само цинично, а гнусно и противоестествено.

 

- Как бихте оценили реакциите на българските депутати по казуса?

- Аз напълно подкрепям реакциите на разумни български политици, Слава Богу, че в Парламента има и нормални хора. Днес четох реакциите на бившия конституционен съдия Георги Марков, на бившия здравен министър Петър Москов и на други – все разумни реакции, които съветват депутатите да се съвземат.

 

- Защо подобна тема се подлага на обсъждане именно сега, в навечерието на Европредседателството на страната ни?

За мен е необяснимо защо тази тема се вкарва на заседание на Министерски съвет и двойно по-необяснимо е, че има министри, които я подкрепят. Ако работата е тези министри да се подмажат на американски организации, главно на „Сорос”, защото тези разрушителни, подривни процеси тръгват, както добре знаем, от Сорос и подобни формации, това е друго, те могат да се подмажат и без да налагат такива колосални поражения на нашата държава.

 

Според мен тайната цел на онези, които пробутват този вреден текст, е да търсят разединението, разкола, враждата в България и на българското общество. Това е очевидно.

 

- Правилна ли е ратификация на конвенция, приемаща съществуването и на т.нар. "социаен пол" и разбиваща на парчета всички библейски норми, в една християнска страна като нашата?

- Важно е да се подчертае, че България е православна страна, България е с над 1500 години история. Тя е консервативна, патриархална страна. Това не може да мине в България. Това минава само пред един много ограничен кръг псевдополитици и купени от чужди организации хора.

 

Това за мен е поредна стъпка от разложението на българското общество. Години наред гей парадите правят своите пробни стъпки, уж защитавали интересите на тези с различна сексуална ориентация, а защо не мислят за правата на хетеросексуалните, няма хетеросексуални паради. Защо гейовете да натрапват своя морал и защо искат нормалните хора да им се любуват на всичко отгоре?

 

- Според привържениците на конвенцията тя предоставя свобода на хората да се самоизразяват и самоопределят, дава основа за равенство.

- Ако се върнем към възраженията на някои от защитниците на тази безумна конвенция, които твърдят, че ставало дума за правата на жените и тяхната защита от домашно насилие – това е съвършено друг въпрос.

 

Ние не възразяваме срещу това жените да бъдат защитени от домашно и всякакви видове насилие. Ние възразяваме срещу това в детските градини и в училище да се обяснява на децата, да се зомбира съзнанието им и то да бъде подривано и обърквано с приказки за третия пол, какъвто няма, за джендъра, тази измислена и доста цинична дума, за "социалния пол". Всичко това са не само глупости, а дори престъпления!

 

- Как въвеждането на "социален пол" ще бъде обосновано по закона?

- Ако гледаме нашия Наказателен кодекс и нашата Конституция, както и Конституциите на нормалните страни в Европа, ще видим, че това, което сега се пробутва, и което отваря вратата към Ада, защото това е точната дума – тази конвенция отваря вратата към Ада, от него следват гигантски, непоправими изкривявания в съзнанията на децата ни. Представете си последиците за невинното създание на дете на 3-4-5 години, което е в детска градина и учителката трябва да му обяснява какво е трети пол, а то се връща вкъщи и пита: „Мамо, какво съм аз? Момче или момиче?”

 

Става дума за лудост! И няма как нормалните хора в България да бъдат не само възмутени, а и омерзени. Трябва веднъж-завинаги да се стреснем, да отхвърлим тези сирени, нашепващи разложението на българското общество, добре финансирани от Сорос и други подривни организации. Трябва да забраним гей парадите, ако сме сериозна нация, така както го правят и други страни.

 

- В такъв случай защо българските евродепутати и някои депутати от НС се обявиха "за"?

- Не трябва да обръщаме внимание на евродепутатите ни – позорно е, че всички български евродепутати от всички партии са подкрепили тази конвенция. Редно е медиите да ги питат по отделно какви са техните мотиви. Според мен никакви мотиви не могат да имат! Става дума за сатанински ритуали, чийто път отварят към българското общество. Ако нашите депутати – евро или български, мечтаят да постигнат разложение на обществото, да прокарат сатанински ритуали - това е друг въпрос – нека го кажат.

 

- Възможно ли е да има политически натиск? И от страна на кого?

- Има огромен външен натиск, но това не може по никакъв начин да извини реакциите на евродепутати, а и на българските. Но по реакциите на тези, които споменах, а и, надявам се, на други в Парламента, все пак имам една вяра, че това няма да бъде ратифицирано и ще бъде отхвърлено. Всяка политическа партия, която е достойна и защитава националните интереси, трябва да осъди много остро и гневно такива опити за отваряне на вратата към Ада, към сатанински ритуали.

 

 

 



Гласувай:
2



1. born - Някакъв педераст ти е сложил &qu...
10.01.2018 20:29
Някакъв педераст ти е сложил "минус". Или може би лесбийка ? Или може би министър ? Или може би журналистка /от БНР/? Или може би сестра й ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830306
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565