Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 06:26 - Световната педофилска мисъл трябва да бъде озаптена
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 535 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отците, воглаве с Негово Светейшество, направо ми върнаха вярата в БПЦ. Анатема за онези, подкрепили Истанбулската конвенция. Доживяхме БПЦ най-сетне да заеме позиция в един толкова важен спор. Тука един добър познат анализира, че ратификацията на този чудовищен документ ще свали Борисов. Логично звучи, ама не мисля така. Мисля, че по-вероятно е Борисов да бие отбой и неговите послушковци в НС да оттеглят конвенцията. Като куче усеща той отдалеч тоягата. Нищо, че вече се е спазарил с аверчетата си в Есъто. Пак ще излъже всички, няма да му е за пръв път.

Друга пък една позната, която канех често в предаването си и която сега други колеги канят често, непрекъснато напомня за домашното насилие по един доста натрапчив начин. Моля ви, не ни правете на глупаци! Покрай насилието над жени този документ постила пътя към повсеместния педерастлък и други доживотни отклонения в личностното развитие, които свършват по един и същи начин – или със самоубийства или с убийства. Столетник педераст не съм виждала. Както и такъв умрял от старост. Всички си отиват по един недвусмислено криминален начин от упражненото върху тях насилие още в детството. Престанете да натрапвате погрешната представа, че да те обръщат гърбом разни смрадливи манафи, води до личностно развитие и просперитет. Световната педофилска мисъл трябва да бъде озаптена. Стига са ни давали румънците за пример, как били ратифицирали този документ, а в същото време премълчавали, че унгарците, с които повече се родеем, са отхвърлили тоя документ. Не нам, не нам. Простите сте вие, дето се опитвате с евтини манипулацийки, да се фъчкате по екраните от сутрин до вечер. Тази конвенция, защитавайки правото да се промиват по закон детски мозъци, всъщност е машина за увеличаване на насилието в обществото, а не на предотвратяването му.
Къде са психолозите и педагозите сред нас да обяснят научно защо смяната на пола не води до нищо хубаво и с какво насилие всъщност е свързана. Да ни разкажат за тежкото детство в буквалния смисъл на обратните и другите изчекнати вампири, дето откраднаха дъгата от децата ни.
Жена съм и винаги съм ненавиждала мъжете, които посягат на жени и деца. Мразя до смърт сводниците, педофилите и другите извратеняци. Тия изроди с конвенции никой не може да ги уплаши. Тях само съд по бързата процедура, затвор при тежък тъмничен режим и в пола, ги оправя. Да видят какво е да си жена сред насилници, да разберат какво значи правото на силния и какво означава да се пречупи личността на човека, за да му се отнеме душата и да бъде превърнат в сексуален роб.
А на радетелите на еднополовите бракове и адската идея да им се позволи да осиновяват деца, им предлагам поне за 24 часа те самите да приемат ролята на дете на двама обратни и после да седнат на екран да обяснят колко е готино две брадати „майки“ денонощно да те сапунисват на едното място.
Христос е казал – „пуснете децата при мен“, пак в едни такива смутни времена, когато мъжеложството едва ли не е било приравнено с акт на възмъжаване при децата. Сега пак имаме нужда от защита и е радостно, че БПЦ се събуди, най-сетне и взе думата по един много сериозен въпрос.
Чест и почитания на Светия Синод за позицията.

Нора Стоичкова



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819690
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565