Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2018 15:13 - по въпроса за педофилията, която в сегашна Европа се узаконява! Не е толкова отдавна нали? - тагове: кастрация му е майката,
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 550 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Осъдиха французи за секс с български деца автор: elahikari категория: Новини   image 
прочетен: 214 коментари: 0 гласове:  1  
последна промяна: 11.04.2011 08:33 
 
 
Хванали ги за порно с хлапета още през 2000 година Ще лежат между 3 и 7 години за гаврата с малчуганите image Арестуваните за разпространение на детско порно у нас доста често се измъкват с условни присъди. image За да бъдат допуснати в тайна педофилска група, кандидат-членовете трябва първо да извършат някакво престъпление. Трима французи, които са спали с проституиращи българчета, бяха осъдени във френския град Бордо. Мъжете ще търкат наровете между 3 и 7 години заради това, че са се възползвали от услугите на нашенските деца, съобщава регионалното издание „СюдУест”.

 

53-годишният Патрик Кампе и с четири години по-възрастният Жан-Мари льо Коз получили наказание и заради намерената в домовете им детска порнография. Двамата били осъждани за педофилия и през 2000 г., но излежали присъдите си. Според материалите по разследването дуото дей-ствало с 54-годишния Даниел Люка. Компанията подбирала юноши по градските площади и заведения. Един ден те

 

попаднали на изоставена къща

 

където близо 20 непълнолетни български момчета заработвали като мъжки проститутки. Най-малкото от тях било на 13 години, а най-голямото на 18. Пред съда тримата признали, че са се възползвали от услугите на шестима от младежите.

 

Те се опитали да се оправдаят, че момчетата изглеждали по-големи, но номерът им не минал пред магистратите, които осъдили тримата педофили.

 

Това са първите присъди, постановени по делото, след като миналата година органите на реда в югозападния град разпитаха клиенти и родителите на българчетата, отбелязва още „СюдУест”. След като излежат присъдата си и излязат на свобода, педофилите ще бъдат наблюдавани от полицията и социалните служби в течение на 8 години с риск да получат

 

нови двегодишни присъди

 

ако не спазват наложения им режим. Според източници на изданието разследващите са подхванали и родителите на българчетата. Криминалистите подозират, че те са били сутеньори на собствените си деца.

 

Източници разкриха, че децата най-вероятно са били от ромски произход. На същия принцип работят част от нископлатените проститутки у нас. Доста често столичните полицаи разкриват мургави сводници, които принуждават

 

собствените си жени да проституират

 

Самите сутеньори в България обаче избягват да предлагат малолетни и непълнолетни, за да нямат проблеми с полицията. Обикновено цените за момченца са двойно или тройно по-високи, отколкото за стандартния секс. . Педофилите с тайни групи в интернет Педофилските общности имат тайни и затворени групи в интернет. Обикновено за да допуснат нов член вътре, той трябва да бъде подложен на изпит. Самият тест за бъдещите „мераклии“ е свързан с извършването на ново престъпление.

 

„Карат ги да разпространят филм с педофилско съдържание или материал, на който се вижда гавра с малолетни. Целта е и те да извършат престъпление, за да са уязвими и да не изпортят другарите си“, обясниха разследващи. . Дебнат жертви в „скайп ми” режим   image   Един от триковете, с който педофили търсят жертви в интернет, е да стоят на режим „скайп ми” в програмата за чат скайп. По този начин извратеняците се свързват един с друг и си препоръчват сайтове за теглене на порно с деца или започват да зарибяват малки момиченца, които им се включват. Характерно за този режим е, че при него отпадат настройките за лична неприкосновеност, обясниха още разследващи.

 

Според проучване на „Майкрософт” 75% от тийнейджърите в Европа са получавали неприлично предложение от педофил в интернет от началото на 2011 г. В един от три случая родителите не знаят с кого си чатят децата им в мрежата.
  Нагоре

тагове: кастрация му е майката
 



Гласувай:
0



1. elahikari - какви съм ги писала:)
29.01.2018 15:17
жребий

автор: elahikari категория: Поезия
прочетен: 153 коментари: 0 гласове: 1


Потокът е
между патриота
и фанатика.
Възприятието на смъртта
променя представата за живота.
цитирай
2. elahikari - е, това е онази Хикари...
29.01.2018 15:19
не на страха!

автор: elahikari категория: Поезия
прочетен: 1073 коментари: 0 гласове: 1


Очите ми не гледат света
със страх
или ненавист,
Сърцето ми смело посреща
това, което стои като
изпитание на Пътя.
Моят свят
е свят на Омиротворение.

image
Нагоре
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830386
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565