Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01 11:50 - Конвенция, насилие... И страх от вълна интерсексуални!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.01 12:04


 Дебатът за Истанбулската конвенция измести фокуса на събитията в България през последните няколко седмици. Противниците ѝ вече предвещаха края на семейството, мъжкия пол, християнството и дори човечеството. И предупредиха за нашествие на третия пол, за нова мигрантска вълна, този път от транссексуални и интерсексуални. Както и епидемия от искащи да сменят пола си деца.

ЛИБЕРАСТИ ДЖЕНДЪРАСТИ
С ПОДИГРАВКА В ГЛАСА
СМЯТАТ ЧЕ ЩЕ УТАЛОЖАТ
НА НАРОДА НИ ГНЕВА.
 
След като управляващите отложиха ратификацията на докумeнта, разделил общественото мнение, миналата седмица премиерът Борисов обяви, че страната ни ще приеме т.нар. "Истанбулска конвенция" с резерви.

РЕЗЕРВИРАНАТА ПАПЛАЧ 
РЕЗЕРВИРАНО МУЧИ
САМО С РЕЗЕРВИРАН ПРЕДНИК
СЪВЕТА НА ЕВРОПА ТУК СТЪРЧИ.

На този фон пък стана ясно, че анкети, инициирани от фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" вече са достигнали до учениците.


"Това не е никаква изненада, защото натискът на едно "наднационално гей лоби" да получи достъп до подрастващите деца датира в България от поне 2005 година насам", посочи бившият депутат от "Атака" Магдалена Ташева.

СЕКСОЛОЗИ С МЕКИ ХВАТКИ
АЗБУКА НА СЕКСА СЪТВОРИ
СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ
В СЪУЧАСТИЕ -
С ГОДИНИ МЪТИ ДЕТСКИТЕ ГЛАВИ.

По думите ѝ още оттогава, със свои "агенти за влияние" в Министерството на образованието и други ведомства, се стигнало до това държавата ни да приема национален план за равнопоставеност между мъжете и жените, в който интегрална част била винаги борбата или преодоляването на стереотипи, основани на пола.

АНКЕТАТА Е РОСНА КИТКА
В СРАВНЕНИЕ С УЧЕБНИКА ПО СЕКС
НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ - ГЕЙ-ПОРНО С ЛОЛИТКА
ОРХАН-МУРАТОВАТА ЧЕСТ Е ДНЕС.

"Въпросната анкетна карта на фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" всъщност представлява един конкурс, свързан с насилието в училище. На практика обаче тя изобщо не е достигнала до учениците, защото се попълва само от учители", отсече пред Bulgaria ON AIR музикалният мениджър Виктор Лилов.

УЧИТЕЛИ, ЛЪЖАТА ОТРЕЧЕТЕ!
ДОСТОЙНСТВО ИМАЙТЕ В ТОЗИ ЧАС!
ДИРЕКТОРИ - ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ Е
СЪДБАТА НА ДЕЧИЦАТА У НАС.
АНКЕТАТА НА СВЕТЛО ПОКАЖЕТЕ!
ВЪПРОСНИКА ДА ВИДИ СВЯТ
ЗАЩОТО МНОГО ЯСНО Е, ЧЕ НЕЩО
СМЪРДИ В МОН НЕ ОТСЕГА!

"В нея се говори за равнопоставеност между учениците по етнически произход, пол и различни други признаци. Става въпрос за стереотипи, свързани с поведението на хората и се акцентира върху ненасилието", допълни още той.

Според Виктор Лилов ратифицирането на Истанбулската конвенция няма как да легализира гей браковете в България, тъй като законът не позволява това.

"В страната ни домашното насилие над жени е станало ежедневие. А това, че някой има различно възприятие за половата си идентичност от общоприетото, не означава, че не е човек и няма право да бъде защитен от закона" подчерта Лилов.

НЕ СМЕСВАЙТЕ ЕСТЕСТВЕНОТО ЧУВСТВО
НА МИЛОСТ КЪМ СГРЕШИЛАТА ДУША
С ОТВРАТНИТЕ НАПЪНИ НА ДЖУДИТ
ДА РАЗВРАТИ НЕВИННИТЕ ДЕЦА.

НА СЪД РАЗВРАТНАТА БАФОМЕТИЦА
НА СЪД ДЕМОНСКАТА УСТА.
ЩЕ ГРЕЙНЕ МЕЧ В АНГЕЛСКА ДЕСНИЦА
СВЕТИ АРХАНГЕЛ С МЕЧА НА ЧЕСТТА!

ЕЛА ХИКАРИ

imageГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1157930
Постинги: 2222
Коментари: 1461
Гласове: 1518