Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2018 18:11 - Джендър анкета пита учители: Вие сте жена, мъж или друго? Хикари прави профилактика на меча си!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 555 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2018 18:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Крайно време е да се сложи край на този цирк, зоват войводите
image

От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ участват в съвместни проекти с ЛГБТИ, вместо да се грижат за нормалната атмосфера в училище и намаляване на административната тежест за учителите, негодуват от ВМРО

                                                                            
Живка Маринова от джендър фондация: Анкетата в училищата е минала през петима министри   Анкетата на Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии” в българските училища е минала през петима просветни министри. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV изпълнителният директор на фондацията Живка Маринова. „Заповед за забрана на тази анкета нито някой директор е видял, нито самата аз видяла”, подчерта тя.

 DDD$$$$$$$$$$$$$$$$$):

 ИИИЗОБЩО НЕ ЗНАААЯТ ЗА КАКВОООО СТААААВА ДУУУУМАААА!""%%%%%%%%

„Аз не мога да отговарям за това, че министрите не са прочели какво пише в анкетата. В нея няма абсолютно нищо от това, което се твърди – нито дрешки, нито суичърчета, нито тоалетни”, каза Маринова.

Тя призна, че не знае дали анкетата ще продължи. „Това е доброволна анкета, няма институция, която да задължи което и да е училище, който и да е училищен директор да попълни анкетата. Съдействието на министерството е дотолкова, доколкото я качва на сайта на инспекторатите, откъдето училищата получават информация за тази анкета”, уточни Маринова.

 АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ЕДНА ДРУГА АНКЕТА
ДАЛИ ПЪК НЕ ПУСНАХА ДРУГ ВАРИАНТ НА АНКЕТА ЗА ДА ПОТУШАТ СКАНДАЛА
КОЙ ВИДЯЛ ВИДЯЛ
КОЙ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ
ТО КАТО СА МНОГО ЖАБИ В КАЗАНА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ПЪРВО КАЗА КРЯК?
КРЯК КРЯК АМА НАКРАЯ РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА РУЧАТ ЖАБЕТАТА...

  

Ръководството на ПП „ВМРО – Българско национално движение“–Софийска област излезе с протестна декларация по повод анкетни листове на ЛГБТИ организации, които се предоставят за попълване на учители и директори в българските училища. 

През последните месеци ставаме свидетели на безпрецедентен натиск върху българските учители. Натискът идва от редица организации, НПО и всякакви други болни мозъци. Защо казваме болни мозъци, защото именно такива хора под една или друга форма се опитват да изкривят възпитанието на бъдещото на нашата държава – децата, пишат в декларацията си от ВМРО – София област. 

Войводите са категорични, че през Възраждането именно българското школо подготви основите за изграждането на българската нация. Именно даскалите бяха първите, които не само с огнени слова, но и с оръжие в ръка поведоха народа към освобождението от 5-вековно турско робство. Днес, 140 години след Освобождението, сме свидетели на това как редица фондации се опитват да вмъкнат във възпитанието на децата ни една лъжа, по-страшна дори от лъжата наречена комунизъм. 

Ето как продължава протестната декларация на ВМРО – София област: 

Чрез различни способи и методи се упражнява натиск върху образователното министерство, върху директори, върху учители да се попълват измислени анкети за „джендъри”, „пендъри” и всякакви други измислици. Вместо да преиздават Вазов, Ботев, Паисий те издават материали с невярна информация на наличието на нещо различно от мъжа и жената. 

От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ участват в съвместни проекти с ЛГБТИ, вместо да се грижат за нормалната атмосфера в училище и намаляване на административната тежест за учителите, за да преподават по-ефективно. До и без това угнетените учители достигат анкети с въпроси дали са мъже, жени или нещо си друго (и да се определят какво е това друго), вместо да се търси фокуса върху качествената работа в часовете. Такова „друго“ животно няма, а всеки който твърди подобно нещо трябва да се лекува. 

Предстоят обучения на учители по съвместния проект на синдикат „Образование“ и ЛГБТИ относно ценностите и правата на „другите“. В близко бъдеще можем да очакваме учители, заедно с класовете си, да се включат в „София прайд“ като извънкласна дейност. 

Крайно време е да сложи край на този цирк, на който ставаме свидетели в последните няколко месеца. Поредният опит на т. нар. Велики сили - както преди така и днес големите държави от западна Европа, да измислят нови полове ще завърши както всички небивалици досега - с крах. Пример Югославия, шопска нация и др. 

Крайно време е да спре достъпът на всички фондации, организации и НПО до българските училища, да оставят на мира нашите деца, за да извършват на спокойствие основното, за което са в училищата – да учат. За да може българските учители да възпитават бъдещите поколения в патриотичен дух, за да може от българските училища да излизат академици като Любомир Милетич, професори като Александър Балан, а не болни мозъци като тези ЛГБТИ. За да може да градим здраво българското общество. 

Днес, 2 февруари, празнуваме традиционния български празник Петльовден – символ на мъжката сила, а не както им се иска ЛГБТИ организации – ден на сбърканите мозъци.

 

 

Тиквеник:

За декларацията, БРАВО !___А ще имате ли смелостта, да поискате от НОТАРИАТА закон за забрана на НПО_та, финансирани основно от чуждестранни юридически и физически лица ,както и от чуждестранни държавни организации _______ Ще имате ли смелостта да поискате публично деклариране на членовете на разните НПО_та, както и публично обявяване на финансирането им ? ______Или всичко е само парлама, за вдигане на рейтинга ? ______Много ми се иска, последното да не е вярно, но ......

 
Т
 



Гласувай:
2



1. elahikari - Ела тук пиле джендърастко!
02.02.2018 18:14
Ела кака да ти провери пола на Петлювден!
Ууууух каква супа + излезе от тебе!

Ооох на кака джендърастчетата
на KFC продъкшън ще ми се правят.

следва
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830723
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565