Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02 01:28 - Писателят Недялко Славов: Истанбулската конвенция е лъжа, гримирана като курва!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 138 Коментари: 0 Гласове:
4 Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, пише авторът на "Камбаната"
 

Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция и разберете каква измама е всичко. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една организация за закрила на жената. В Гърция, люлката на цивилизацията тази депеша е отхвърлена

 

 

Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и да съм далеч по-красив, по-умен и неизмеримо по нормален и достоен от мнозинството кресльовци, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие.

Това написа писателят Недялко Славов, коментирайки Истанбулската конвенция.

Ето какво още пише и предупреждава авторът на романа "Камбаната" във фейсбук:

 

"Искам само да се обърна към нормалните българи. Представете си, че днес синът или внукът ви се връща от училище и казва:” Днес играхме „Пепеляшка”. В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка”. И това всеки ден!

Докато един ден психиката му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му! Това ми казват мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция.

 

 

Помислете, драги нормални и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие. Това е тази така наречена Конвенция.

Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът.

Много насериозно се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници та да редактират света.

Истината се казва с няколко думи. С няколко срички. „Мама” е двусрична дума, "Тате" също. Дори най-истинските думи са нями. „Обичам” е дума на очите.

Лъжите се гримират и кичат като курви. С много тунинг, с много силикон, с много фалш. Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината.

 

Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция и разберете каква измама е всичко. И само за финал. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената. И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази депеша е отхвърлена категорично от Парламента й!"

Източник: БЛИЦ

Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1157050
Постинги: 2222
Коментари: 1461
Гласове: 1518