Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2018 14:08 - ДАВАЙТЕ ГО ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ ЧЕ ДА ИМ РАЗКАЖЕМ ИГРАТА НА ДЖЕНДЪРИТЕ Проф. Константинов: Ако ГЕРБ се заинатят за Истанбулската конвенция, губят всички следващи изб
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 316 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Поне 70% от българите ще са против, ако има референдум
 

Въпросът за ратификацията раздели нацията, ГЕРБ паднаха в някакъв много лош капан, убеден е анализаторът

 

 

„Поне 70% от българите ще са против Истанбулската конвенция.” Това коментира пред Нова телевизия проф. Михаил Константинов.

„Въпросът за рафитикацията на Истанбулската конвенция раздели нацията. Референдумът е много хубав изход от положението, само че ние, за съжаление, знаем резултата – той няма да набере необходимата бройка и няма да има задължителен характер, но поне 70% от българите ще са против Истанбулската конвенция”, заяви той.

„Референдумът ще извади ГЕРБ от дупката, в която паднаха. ГЕРБ паднаха в някакъв много лош капан. За да станат симпатични на нашите европейски партньори ,те предприеха действия, които са крайно непопулярни сред народа”, коментира още проф. Константинов. 

НЕКАДЪРНОСТТА СИ ИМА ИМЕНА.

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА.
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА.


СГАН. ЛИБЕРАСТКА. ПЕДЕРАСТКА. ДЖЕНДЪРАСТКА.

Според него въпросът за Истанбулската конвенция вече е разклатил управлението. "Ако ГЕРБ продължават да се държат по този начин, ще загубят следващите избори и всички избори след това", смята проф. Константинов. 
 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830802
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565