Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2018 07:18 - Нито Росен, нито Радан някога и по някакъв начин са застрашавали монолитността на проекта на БКП, наречен „ГЕРБ“ - така е. Само джендърките го могат!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Това, което джендърките Цачка и Зачка сътвориха с ГЕРБ никой не си го е и представял...
А Роско и Рада са само пример колко толерантен по принцип е българския народ, когато не се опитват да му закачат децата....
Грантоедите настъпиха граната. Нямат полезен ход освен да свият платната и да отлитат от земята на българите. Тук ги чака ГЛАД. 
Галактическите мечове няма да бъдат прибрани докато и една джендърясала фондацийка се нада да се намърда при децата на България. Ще има вой и скърцане със зъби сред всички перверзници. Бой по извратените джендърлици и джендърлювци. Марш в кенефа на историята!

Хикари

Плъзнаха обосновани и по-малко обосновани слухове, предположения и подозрения, че засиленото медийно присъствие на индивида Росен Плевнелиев преследва някаква хипотеза за конструирането на нов политически субект – партия, или движение, което щяло да обедини дясното политическо присъствие (?!). Като оставим настрана биографията на индивида, пряко свързана с благоевградската БКП-номенклатура и трансформацията му в „десен“ ГЕРБ активист, тия попълзновения за нов политически проект ми се струват абсолютно несъстоятелни, дори и подкрепени с аргумента, че колаборационизма на Радан Кънев с Бойко Борисов е провалил президентската кариера на Плевнелиев и заради козните на Радан, Росен не се е кандидатирал за втори президентски мандат. Това е несериозно и смехотворно. Нито Росен, нито Радан някога и по някакъв начин са застрашавали монолитността на проекта на БКП, наречен „ГЕРБ“, нито Бойко се е почувствал дори и за миг застрашен от тия смешници, имитатори на някакви вождове на вображаеми електорални полкове, дивизии и легиони. И доказателство за това е, че Бойко не обръща внимание на тия досадни разправии.
Колкото и да не им се иска, Росен и Радан са осъдени да попаднат в графата „Изчезващи политически видове“, тъй като представляват само себе си, роднините и приятелите си. Политическото забвение, дори на нашата дива територия, е безпощадно, безмилостно и безкомпромисно. А поведението и говоренето на Росен и Радан нямат никакъв смисъл и предизвикват насмешка.
По-интересно е да се замислим върху това как ще се справя занапред БСП с ГЕРБ. Или такъв въпрос не съществува?

Любомир Кольовски



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1832906
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565