Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2018 19:27 - Цветанов във Фейсбук: ГЕРБ няма да наложи силово приемането на Истанбулската конвенция
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 471 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ЩЕ КОНВЕНЦИЯТА!!!!! НЯМА МЯСТО ЗА ОБСЪЖДАНИЯ!!!! МАРШ В БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА ДЖЕНДЪРАСТКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!! МАРШ В БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!!! МАРШ В БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА ПОРУГАЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!
МАРШ ДЖЕНДЪРАСТИ В КАНАЛИЗАЦИЯТА!!!!!!
image

Трябва да продължим диалога с гражданското общество, защото политическите решения трябва да се вземат в диалог с хората. А относно притесненията за трети пол и еднополови бракове, с нашата Конституция това няма как да стане", заяви още Цветанов.

 

 

"След като Истанбулската конвенция е приета на заседание на Министерски съвет, логично е мнозинството да я подкрепи. Но ние отложихме ратифицирането ѝ след като има притеснения у хората, подклаждани от БСП с двойното лице, едното от които през декември е подкрепило документа на ПЕС в Лисабон, а другото сега се заиграва със страховете на българите", това написа Цветан Цветанов от ГЕРБ в личния си фейсбук профил преди минути.

 

"Не трябва да допуснем популизмът да взема връх", пише още той като своеобразен отговор на думите на Волен Сидеров, че не Борисов, а Цветанов е основният двигател за прокарване на Истанбулската конвенция.

 

"Решихме да има обществен дебат и ако обществото е склонно да се борим по-ефективно и с по-добра координация на всички институции с проблема домашно насилие над жени и деца, конвенцията да се подкрепи. АБЕ ЦЕЦО НАГЛЕЦО НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ШИБАНАТА ТИ КОНВЕНЦИЯ НЯМА ДА МИНЕ!!!!!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ПРОДАН!!!! ПРОДАВАЙТЕ СИ САМО СОБСТВЕНИТЕ Г........ ГЕРБ няма да наложи силово приемането й. ГЕРБ Е ПОД ВЪПРОС ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕ ИЗОБЩО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ЗАРАДИ ПРОБУТВАНЕТО НА ПЕДЕРАСТКАТА КОНВЕНЦИЯ
НАРОДЪТ МНОГО ВИ ТЪРПЯ

ТВЪРДЕ МНОГО


Трябва да продължим диалога с гражданското общество, защото политическите решения трябва да се вземат в диалог с хората. А относно притесненията за трети пол и еднополови бракове, с нашата Конституция това няма как да стане", заяви още Цветанов.
 




Гласувай:
2



1. morskipesni - Да, няма да мине. Твърде содомска работа е това.
12.02.2018 19:51
Но ГЕРБ са въртидупе- утре ще ни сервират друга тъпащина, без изобщо някой (то кой!?) да се замисли! Боко си прибира МИЛИАРДИТЕ комисионни и подкупи, куче влачи конвенция и извратенция!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819418
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565