Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 17:48 - Защо в институциите бият деца? ЗАРАДИ Европа.
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мисля, че доказах нужното - директивите на Европа са малоумни и ненадеждни с тотален отрицателен резултат. А журналистите продължават да не могат да снимат домове за сираци, възпитатели-педофили, бременни сиракини, изнасилени от по-големи деца деца и родители, които спят с дъщерите си. Възпиращият ефект изчезна. А ние работехме по-добре от полицията, повярвайте ни. image

 Мартин Карбовски

Вярвам във възпиращата роля на журналистиката. Институции и чиновници трябва да бъдат контролирани от журналистическите разследвания и истории.
Преди шест години се наложи европейската идея деца да не бъдат снимани от журналисти. Ние приехме безропотно тая идея и това спря разследвания за педофилията, инцеста, насилието на възпитатели върху деца и други страшни събития. Забременяването в институция се превърна в тема табу - а забременяването в домове за сираци и защитени жилища продължи и се превърна в нещо непоказвано и ненаказано.
За педофилите-възпитатели и директорите на домове за сираци (обикновени крадци) евродирективата за забрана за снимане на деца беше манна небесна. Манна небесна беше най-вече за възпитатели и учители, които биеха яко. Защото всяко разследване и дори фотоснимка на дете от дом или дете в опасност веднага влизаше в съда и в СЕМ.
Сега искам да питам СЕМ - как помогна евродирективата за забрана на снимането на детски проблеми? Никак. Ама въобще. Нямате нито един разследван педофил последните години. Защо ли? Измряха ли?
И последен щрих - след като забраниха на журналисти да снимат деца, днес снимки на бити деца избиха като цирей. Това докара идеята децата да се снимат непрекъснато от интернет камери. Забраниха на журналистите, но ще пуснат стрийминг от детската градина?? Идиоти.
Мисля, че доказах нужното - директивите на Европа са малоумни и ненадеждни с тотален отрицателен резултат.
А журналистите продължават да не могат да снимат домове за сираци, възпитатели-педофили, бременни сиракини, изнасилени от по-големи деца деца и родители, които спят с дъщерите си. Възпиращият ефект изчезна.
А ние работехме по-добре от полицията, повярвайте ни.

Автор: Мартин Карбовски

 

 

 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829354
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565