Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2018 16:59 - Цвета Караянчева в челен сблъсък с черните сили от галактическата черна дупка на Гинка от ЧЕЗ и на Цачка и Зачка от мъглявините на стамбулското блато
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1020 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 27.02.2018 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХИКАРИ СЕ ЗАВРЪЩА! ХАЙ!

Цвета Караянчева: Подценихме тъмните сили срещу Истанбулската конвенция. Дебатът продължава
 
Истанбулската конвенция очевидно не е отпаднала от дневния ред, въпреки че премиерът Борисов обяви, че я оттегля. На въпрос на водещия „кога ще продължи дебатът за Истанбулската конвенция”, Караянчева отвърна: „Дебатът продължава. Хората се вълнуват от тази тема. Аз инициирах конструктивен дебат в СУ и всяко едно мнение е качено на сайта на парламента. Грешка беше, че не го направихме по-рано. Но ние подценихме тези тъмни сили, които се намесиха и вкараха много драма и неистини в тази тема. Започна да се говори за промени в конституцията, за трети пол, вкараха се понятия, които не присъстват в този документ. Дори заглавието Истанбулска конвенция не беше коректно. Това е конвенция срещу насилието над жени и деца.”

Председателката на НС бе помолена да коментира и езика на омразата в парламента. „С езика на омразата трудно ще се справим. Лош пример даваме. БСП непрекъснато търсят конфликт и изостряне на отношенията. Хамалският език бие срещу авторитета на парламента”, заяви тя.


ТРЯБВА ДА КОВЕМ ГЛАВИ НЕУВРЕЛИ НА ПОЛИТИКАНКИ НЕУМЕЛИ.


КОМЕНТАРИ ОТ ЗВЕЗДНАТА САГА - НАРОДЪТ ОТВРЪЩА НА УДАРА  И КОВЕ КРАТУНАТА НА ПОЛИТИКАНКАТА.

РУНД - 1

Ivan Georgiev


27 февр. 2018 | 16:47

нередностimage

След изказването за тъмните сили госпожата спокойно може да подаде молба в съда и да се прекръсти от Цвета КАРА(черна)янчева на Света АК (бяла)янчева.

imageотговор
image Terminator


27 февр. 2018 | 16:20

нередностimage

Това днешното интервю на Великата географска откривателка ми мяза на дежавю! има няма преди една две седмици тая офцъ бак ги бляботи същите работи, та и коментарите които чета са почти едно към едно с предишното и интервю, май беше при Цветанка Ризова!

imageотговор
image димитър митев


27 февр. 2018 | 16:03

нередностimage

явно според тази па ча 90 процента от българите са тъмни сили както и църквата!?! мрете вашта ма мица безродна и вашите деца в ръцете ви да мрът!

imageотговор
image OFFche Welle


27 февр. 2018 | 15:13

нередностimage

От Цвета Смиризливата разбирам, че БПЦ е тъмна сила, а нашият Патриарх Неофит е Дарт Вейдър ?!!,.....

imageотговор
image Васил Здравков


27 февр. 2018 | 14:25

нередностimage

Безобразно много място е отделено на бръщолевенето на бившия лайномет на герб цвети. Аз лично доста трябваше да се замисля за да формулирам, че Народният Съд е "необходимо и неизбежно военновременно законодателство". Абсолютен исторически факт и моите поздравления към Жаблянов. Никакви поклони към педала станишев, който въведе ултрадесен плосък данък от 10 %. Нинова трябва да е наясно, че ако следва съветите на ренегата станишев, отива на кино.

imageотговор  
ХИКАРСКИ КОМЕНТАР - ГОСПОД КАТО ИСКА ДА НАКАЖЕ НЯКОГО МУ ВЗЕМА АКЪЛА.
И ТИЯ ПАТКИ ТАКА СА СИ ПОВЯРВАЛИ ЧЕ ОСМЪРДЯХА ПЕЙЗАЖА В  ТАТКОВИНАТА.
НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ ДРЪПНЕ ШАЛТЕРА ДА НЕ ДЪРДОРЯТ ПРОСТОТИТИИ И ДА НЕ ДРАЗНЯТ НАРОДА, БРЕ? В ГЕРБ НЯМА ЛИ МЪЖЕ БРЕ? РАЗКАРАЙТЕ ГИ ТИЯ ФУСТИ ДА ХОДЯТ НА ПАСТИЧКИ В ТРИТЕ ФУКЛИ. ГЕРБ СТАНАХТЕ ЗА РЕЗИЛ!

РУНД - 2 И ОСТАНАЛИТЕ - В КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛУ. КОМЕНТИРАЙТЕ ХОРА!



Гласувай:
2



1. elahikari - РУНД - 2
27.02.2018 17:14
ТИКВЕНИК

27 февр. 2018 | 13:44
нередност

"Подценихме тъмните сили срещу Истанбулската конвенция."______Следва изброяване на ТЪМНИТЕ СИЛИ____Българска Православна Църква, представителите на католическата църква, представителите на Евангелистката църква, Мюфтийството, Българската интелигенция, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.!!!!!_____Все ТЪМНИ СИЛИ !!!!!!_______ЧЕРНОЯНЧЕВА, що не вървиш на майната си !!!!!!
отговор

Иван Иванов

27 февр. 2018 | 15:50
нередност

ОСТАВКА!!!!!!!! Вън от Народното събрание! Продажници!

walnut

27 февр. 2018 | 11:59
нередност

Не знам дали повече от това могат да ме отвратят тези управляващи. Тъмна сила е господаря ви Сорос. Църквата и 80% от четящите не са. Оставка. Веднага.
отговор

Господин Никой

27 февр. 2018 | 11:52
нередност

Да кажеш че Пекин е столица на Виетнам ида отидеш в Търговище ида кажеш здравейте Разградчани си е чиста проба неграмотност Ето тази смръдла е председател на парламента И пак си знае своето народът и каза че не иск тази конвенция мазната курветина го кара на инат но тя трябва да знае ще дойде време и ще отговаря с главата си за всичките престъпления извършени от герб и за тях милост няма да има
отговор

Мария Качулева

27 февр. 2018 | 12:27
нередност

По отношение грамотността на подобни индивиди ,в един друг свят Радой Ралин написа: "Колкото по прост,толкова на по висок пост" и това изчерпва всичко,което може да се каже за наглата Цветка,че и за някои други от ГЕРБ.

Ivan Georgiev

27 февр. 2018 | 11:39
нередност

По отношение на равенството. (Западно)европейците няма да ни простят три неща: бедността, православието и славянството. Нека госпожата не се заблуждава.
отговор

Tania Pesheva

27 февр. 2018 | 11:05
нередност

Така си и мислех точно когато обществото е заето с друг проблем (ЧЕЗ) ще с направи опит да се пробута Истанбулската конвенция, ТИПИЧНО ПО ГЕРБЕРСКИ!
отговор
цитирай
2. elahikari - РУНД - 3
27.02.2018 17:15
Lukcho

27 февр. 2018 | 11:01
нередност

Още преди й казахме на тази провинциална простакеса, да си е.е майката!!!!
отговор

Христо Ботьов

27 февр. 2018 | 10:49
нередност

да ти .......... майката проста
отговор

Krasimi Bonev

27 февр. 2018 | 10:42
нередност

Калинке, теменужке, не ти е там мястото. Обратно на село. Радев трябва да направи някаква формация и ще ви издуха.
отговор

mariabo1

27 февр. 2018 | 10:37
нередност

миличка бяла тежкоподвижна плаваща птица, джендър!
отговор

Гошко

27 февр. 2018 | 10:23
нередност

Цвета, да не би ИК и ЧЕЗГейт да ви обърнат каручката? Вие вече десет години пълзите по дървото и тъкмо смятате, че сте достигнал върха, вземете че паднете . Починете си малко, посъберете сили и парици и после пак нагоре. Два пъти падахте от дървото, това ще ви е третия път. Знаеш приказката за стомната. Така че го давай кротко, яваш бе, яваш.
отговор

Дръндорков

27 февр. 2018 | 10:22
нередност

Значи 90 % от българското население, включително аз, моите приятели, моята църква и всички големи вероизповедания (юдейското не го броя, по ред причини), президентът и т.н., и пр., и др. за тази женица са тъмни сили... Оставка и да се маха целия слугинаж в полза на девиантната им конвенция!!!
отговор
цитирай
3. elahikari - РУНД - 4
27.02.2018 17:21
Цвета Караянчева: Подценихме тъмните сили срещу Истанбулската конвенция. Дебатът продължава

мм

27 февр. 2018 | 10:13
нередност

Тази семпла женица, взела се на сериозно, си позволява да нарича "тъмни сили" целия български народ! Би следвало да й се поиска оставката!
отговор

Гошко

27 февр. 2018 | 10:30
нередност

Тя под тъмни сили разбира БПЦ, Католическата и Евангелистката църква, Главният мюфтия, който обединява над 500 0000 турци, деветимата академици с европейска известност и съюзниците си от ОП. Дето се казва: "Чифте пищови на гол тумбак".

сара

27 февр. 2018 | 10:04
нередност

Какви тъмни сили, патицо?
отговор

Иван Иванов

27 февр. 2018 | 10:01
нередност

Ще цитирам отново Татяна Дончева: "Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн в сравнение с Караянчева".
отговор

Гошко

27 февр. 2018 | 10:00
нередност

продължение: Вярно, премиерът на Албания дори каза, че Б.Б. е балканския Меркел, но той погъделичка самолюбието на пожарникаря. Беци е не Меркел, а Мерчо на Балканите и не България ще бъде център на полуострова. Виждаш, че Белият поток вече ни заобиколи, Сърбия не скланя за НАТО, Македония и Гърция се пазарят за македонското име без да търсят БГ за модератор, а Монте Негра си води самостоятелна политика. Така че без махленски сравнения. Та ти си председател на НС, а не махленска клюкарка! Виж, ако умът ти стига само да изговаряш и пишеш подобни сравнения, иди на лекар. Медицината е отишла много напред, може да ти помогне.
отговор

Гошко

27 февр. 2018 | 10:00
нередност

Цвето ма, ти си се заразила от химерите на европолитика пожарникар! Кой в Европа бръсне Бойко Беци за европолитик?! Използват го като тяхна маша да приобщят държавите от Западните Балкани (БГ е в източната част на полуострова и София не е столица да речем на Румъния) към НАТО и сетне иншаллах, в ЕС. Виждаш, че след като Боко тичаше по тези държави, сега Юнкер проверява Боко що е сторил. Ти хортуваш В Европа България я приемат като равна на Германия, Франция, за нея се говори с уважение и
цитирай
4. elahikari - РУНД - 5
27.02.2018 17:22
Гошко

27 февр. 2018 | 10:00
нередност

Цвето ма, ти си се заразила от химерите на европолитика пожарникар! Кой в Европа бръсне Бойко Беци за европолитик?! Използват го като тяхна маша да приобщят държавите от Западните Балкани (БГ е в източната част на полуострова и София не е столица да речем на Румъния) към НАТО и сетне иншаллах, в ЕС. Виждаш, че след като Боко тичаше по тези държави, сега Юнкер проверява Боко що е сторил. Ти хортуваш В Европа България я приемат като равна на Германия, Франция, за нея се говори с уважение и респект. Интересно защо не са публикували тази ти реплика в Епицентър , в Блиц я има и можеш да прочетеш коментарите за нея. Малей, Цвето, златна ти уста, ама ако това кажеш на Германия и Франция, Боко ще заобикаля тези държави.
отговор

Борко Димитров

27 февр. 2018 | 09:54
нередност

А аз казах ли ви, че нищо няма да оттеглят и ще продължат подмолната си предателска антинародна дейност всички тия престъпници. А бесепарите не зная защо мълчат и те като насрани, а не повдигат темата ежедневно... патриотите и тях май ги купиха!
отговор
Златка Бързакова

27 февр. 2018 | 09:48
нередност

Едно от пипалата на октопода ГЕРБ, който ще заГРОБи България!
отговор

Незнакомов

27 февр. 2018 | 09:42
нередност

Ти си част от Тъмните Сили, стараещи се да пробутат евроатлантическия джендъризъм у нас, простапутко нещастна! А Нушето Петкова си свърши работата и вече няма нужда от министерстване, то даже би й носило негативи.
отговор

Watchdog

27 февр. 2018 | 09:41
нередност

Българската Православна Църква и целокупният български народ са ''тъмни сили'' според председателя на българския парламент. Невероятно е доколко далеч са готови да стигнат хората в стремежа си да прислужват на европейското началство. Започвам да мисля, че тази страница от историята на страната ни ще бъде дори по срамна от периода 1941 1944 когато партнираме на Хитлер и тогава пак в името на ''една нова Европа''
отговор

цитирай
5. elahikari - РУНД - 6
27.02.2018 17:23
Мира

27 февр. 2018 | 09:33
нередност

Тъмните сили са скрити в самата проклета конвенция. Не може да се очаква от човек с капацитета на Караянчева да разбира за какви смазващи перспективи става дума, ако се ратифицира конвенцията. Църквата и народът с позицията си проявяват мъдрост за разлика от продажните управляващи. Хора, бдете!
отговор

гражданин

27 февр. 2018 | 09:21
нередност

Ти на НАРОДА и ЦЪРКВАТА ли казваш "тъмни сили", ма?! Коя си ти? Кой те е упълномощил да обиждаш? За какво се мислиш? Кой ви е подарил хората и страната??? ПРЕДАТЕЛИ! КОМУНИСТИ! ФАШИСТИ! Това сте вие...
отговор
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830455
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565