Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2018 16:50 - ВМРО: Джендър лобитата създават фалшиви новини, за да прокарат Истанбулската конвенция
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 409 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Разпространената по медиите „новина“, че от страна на ЕК и ЕП има натиск за ратифицирането на Истанбулската конвенция е невярна, се казва в разпространено от ВМРО писмо. Независимо, че битката в България беше спечелена и опасният документ беше оттеглен от Министерски съвет, вчера в Европейския парламент се проведе дебат за Истанбулската конвенция. Правата на жените и домашното насилие отново манипулативно бяха използвани като оръжие, а страната ни открито беше нападната, че толерира насилието, след като не иска да приеме именно този правен акт. На този дебат обаче никой не е оказвал натиск за приемането на документа, уточняват от партията.

image 

 

Вчера в ЕП беше проведен единствено дебат, без гласуване и без приемане на декларации, резолюции или други валидизиращи документи. Джендър лобитата използват ситуацията, за да вменят на страната ни вина и чрез една изфабрикувана теза за институционален натиск, да върнат документа отново на дневен ред в парламента, посочват от ВМРО.

 

„Ние, Патриотите от ВМРО, обаче няма да го допуснем! Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки даде ясна заявка за това с изказването си вчера““, посочват още от партията.

 

От ВМРО разпространиха и изказването на Ангел Джамбазки по време на дебата в ЕП:

 

„Аз представлявам България и българското правителство и с неудовлетворение чух от Вас непремерени думи за българската позиция по отношение на Истанбулската конвенция.

 

Явно непремерените думи от страна на голяма част от колегите евродепутати ясно доказват, че разговорът за тази конвенция е политически и става дума за леви позиции. Разбирам, че част от депутатите искат да си играят на комунизъм и леви позиции, но просто не са живели във време на комунизъм.

 

Категорично, всяко насилие е недопустимо. Ние сме против насилието над жени и ще бъдем против. Но съвсем очевидно в този документ има джендър идеология. Тези неща трябва да бъдат изяснени и премахнати от този документ. Тогава никой няма да бъде против.

 

Не става дума само за България, а и за Обединеното кралство, и за други държави, които изразяват съмнения спрямо ратификацията на Истанбулската конвенция. Затова, моля Ви, уважавайте и правото на всяко едно общество да подрежда своя вътрешен ред.“

 




Гласувай:
1



1. elahikari - ПОКЪРТИТЕЛНО
13.03.2018 18:03
Европарламентарно хайку


Евродепутати в транс
баят на джендърясал бяс...
Меч Хикарски пак свисти
ще хвърчат от Европарламента
в несвяст
бяс след бяс и бяс след бяс!

Ела Хикари
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819954
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565