Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2018 19:24 - спомени за бъдещето - как подменят смисъла продажниците - Хърватското правителство единодушно подкрепи Истанбулската конвенция
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1019 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 22.03.2018 21:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТ ЕДИН КАЛЪП ГИ ВАДЯТ - КАТО ПО БРОШУРА!

Въпреки общественото недоволство, Хърватия подкрепи Истанбулската конвенция

Правителството единодушно гласува скандалния документ

Преди няколко дни управляващата партия, чиито лидер е премиерът Пленкович, се разцепи заради конвенцията. В Хърватия управлява ХДО - Хърватска демократична общност (сестринска партия на ГЕРБ и член на ЕНП).

На продължило няколко часа заседание на ръководството на ХДО документът бе дискутиран в условията на изострен тон и противопоставяне. Премиерът заявил след срещата, че „всичко ще бъде наред“ с ратификацията, въпреки че отделни членове са категорично против. Пленкович обаче не скрил, че една трета от ръководството на партията се обявило срещу конвенцията. В това число бил и международният секретар на ХДО Миро Ковач. Той заявил, че правата на жените в Хърватия могат да бъдат защитени и без Истанбулската конвенция.

Бившият здравен министър Дарко Милинович пък обявил, че това не е политически, а дълбоко ценностен въпрос. Според него ако трябва да избира между конвенцията, която прави разлика между джендър и пол, и семейството, избира семейството.

 

 Хърватското правителство днес единодушно подкрепи Истанбулската конвенция, която предизвика остри дебати в обществото, съобщава БГНЕС. "Най-важната тема през изминалите дни в обществото ни бе Истанбулската конвенция. В нея няма скрити намерения, няма полова идеология или трети пол", каза в началото на правителственото заседание премиерът Андрей Пленкович.
"В случая трябва да кажем няколко неща, за да може обществеността в Хърватия съзнателно да взема отношение по въпроса. Тази конвенция е приета от Съвета на Европа. Свобода, демокрация, човешки права и върховенството на закона - това са четирите стълба на Съвета на Европа", каза още Пленкович.
"Република Хърватия смята, че целта на тази конвенция е защитата на жените от всякакъв вид насилие, включително предотвратяването на преследване и премахването на насилието срещу жените и семейното насилие. Република Хърватия смята, че тази конвенция не ни задължава да въвеждаме полова идеология в хърватската правосъдна и образователна система, нито пък промяна в Конституцията по отношение на брака", подчерта хърватският министър-председател.

Хак им е сега да почнат да им тъпчат "жертви" от цяла Африка и Азия. Тъпанари. 

анастаси сиров
 
Католици,сър.
След първата визита на GREVIO ще изреват на умряло...
Forza NATO
 

Не бъркайте правителство с парламент.

Ратификацията тепърва предстои.
vputin
 
Тази новина си струваше само за това че зарадва джендърите , ето еректираха пръстчета...

Това се казва правителство, което води напред държавата!

Въпреки че Хърватия бе напълно разбита след Юго-войните, че бе приета години след България в ЕС, сега тя е пред България по доходи, икономика, здравеопзаване,... Защо ли?

Защо ли?

https://fbreporter.org/2015/08/04/the-last-genocide-of-krajina-serbs-operation-storm-joint-croatian-and-usa-criminal-enterprise/

Не вервам да те интересува отговорът.  
Село_
 
Е щом не задължава, не е ли по-лесно да се премахнат 2-3 текста, които биха могли да задължат, и да останат само неспорните неща?

D4D5, ОНЗИ ЛИНК Е УЖАСЕН.
Една пета от това да е вярно, е ужасно
rover
 
тия са ясни...
пе*ерасти, сър... image
D4D5, ОНЗИ ЛИНК Е УЖАСЕН.
Една пета от това да е вярно, е ужасно
Кое - етническото прочистване на Крайна ли - то е вярно. Разбира се, в линка е пропуснат фактът, че Сърбославия се опита да откъсне областта от Хървастка, че за целта бе създадена Република Сръбска Крайна, която постъпи по тоя начин с хърватите преди това. Та каквото повикало, такова се обадило. 
Иначе, тези 2-3 текста, за които говориш, се отнасят до страните, които са въвели съответното законодателство , напр. са легализирали еднополовото партньорство, така че Конвенцията за домашното насилие третира и тези партньорства, където ги има легализирани. 
У нас лесбийките и педалите , които живеят постоянно заедно , не могат да легализират статуса си на двойка, ерго, когато се трепят помежду си в кухнята, това не е домашно насилие. Може би хулиганство image Това се казва правителство, което води напред държавата!
Ъхъ, с дЪто напредЕ... image

Нападението на джендърмерията продължава. Ценности се леят на фонтани, а глупостта е глазурата им.
image image image 
Важното е да се поддържа огънят и обнадеждават "правоверните" обратни обърнати в правата Джендърска вяра, адептите-сатанисти. Затуй следват непрекъснато публикации как даже и избитите индианци от сащисаните, също са рачили да станат джендъри. Но поддържащата ги преса хорово мълчи за всички други инициативи - например как в Испания неотдавна се обединиха различни международни организации в анти-джендърски фронт. 

Разбира се че ГЪРБавите морално, няма да се откажат и след като употребиха така много усилия при съставяне на правните гремии, те да са "правилно" сглобени, сега имат обосновани надежди, че ще измамят за пореден път Соверена-Субект и бързо-бързо ще ратифицират хартата на Дявола. Така техните господари-сатанисти, антихристияни и унищожители на държави и народи ще бъдат доволни и ще ги потупат по теменцата. 
image 
Завеса.
image image image
В случая трябва да кажем няколко неща, за да може обществеността в Хърватия съзнателно да взема отношение по въпроса.

Е как точно да го вземе тва отношение, след като вие тъй или иначе си праите квото искате? Пффф.
ПОМНЕТЕ СОДОМ И ГОМОР ДЖЕНДЪРАСТИ!
ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ СОДОМИТИТЕ, ИНЦЕСТОФИЛИТЕ, ПЕДОФИЛИТЕ, ЗООФИЛИТЕ И НЕКРОФИЛИТЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗВРАЩЕНЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ НАЛАЗЯТ СЪС САТАНИНСКАТА КОНВЕНЦИЯ!
АМИН! 





Гласувай:
3



1. elahikari - zmei15
22.03.2018 21:15
Ако в България пак се постави въпросът за този пасквил от Истамбул ще се наложи да се приемат насилствени мерки срещу националните предатели, които в моментс ни управляват!
цитирай
2. elahikari - !
22.03.2018 21:16
Хехехее, идиоти! А честито!
цитирай
3. elahikari - Гадове!
22.03.2018 21:17
Сорос не им прости но е така с 4 млн население и предателско правителство.
цитирай
4. elahikari - ruth
22.03.2018 21:18
И тия немат муде! Само дето се пръчиха толкоз!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819918
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565