Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2018 19:28 - СУЛТАН EРДОГАН КАЦА В БЪЛГАРИЯ! ГДЕ СА ПАТРИОТИТЕ ДА НИ СПАСЯВАТ?
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 301 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В деня на Тракия и хилядите изклани и прогонени от турския аскер, в България триумфално пристига Реджеп Ердоган. Визитата е по покана на премиер, който е коалиционен партньор на патриотите Сидеров, Симеонов и Каракачанов. Същите тия правиха референдум срещу членството на Турция в ЕС и крещяха срещу Ердоган, който ни дължи 10 милиарда долара за имотите на тракийските бежанци.

Но днес от тях ни звук, ни стон. От ранни зори атакистът се покри, а телевизията му излъчва архивни кадри от 2013-а, на които геройски се дере срещу НАТО, султана и гербаджийските подлоги, подло продали ни на Турция.
За да не се изпусне пред Ердоганя, Симеонов се е скрил във вицепремиерския си кабинет, но СКАТ громи турските тирани с военни маршове.
Както винаги, когато е напечено, ВМРО-вецът дезертира от бойното поле, този път във Франция.
Защо точно днес се изнесе в Париж военният ни министър? За да не е пред паметника „Одринска епопея“, гдето трябва да коленичи за изкланите тракийски бежанци и чества 105 години от превземането на Одрин от българската армия…
Което хич не е дипломатично, докато във Варна босът му черпи с шербет Ердоган. Не е дипломатично да крещиш срещу душевните граници на Ердоган, щото един път се става министър, а пък патриотът и душата си дава. Не е дипломатично да осъдиш турската агресия в Сирия, щото премиерът ще ти дръпне вицепремиерското столче.
Не е лесно да си патриот на власт. Лесно е било на Левски, Ботев и Бенковски под турско – ни имоти имали, ни пари са спастрили. С оружие всеки може да се репчи на султана. Дипломация с шербет се прави, власт с темане се пази.

Велизар Енчев image



Гласувай:
1



1. elahikari - Kъде са покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров, Симеонов с викове срещу тирана от Босфора?
26.03.2018 19:31
Евродепутатът Николай Бареков обяви, че една сянка, която е надвиснала над България дава ясен знак за това, какво се случва на политическата сцена у нас.

Ето какво написа Бареков в личния си профил във Фейсбук:


Дали господин Борисов си прецени правилно силите на посредник в счупените отношения ЕС – Ердоган? Напълно логично е той да се озове в ролята на мишка, която посредничи между два гладни тигъра.

Къде обаче се покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров и Симеонов, които от години паразитират на гърба на избирателите си с викове срещу тирана от Босфора? Благодарение на Ердоган и неговата надвиснала сянка много неща в българската политическа тиня стават ясни като бял ден.

Сигурен съм, че довечера поне Туск ще постави желаните от нас въпроси за влошените отношения на Турция със съседите и, за убийствата в Сирия и за журналистите в турските зандани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1833039
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565