Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2018 19:18 - „Фейсбук“ иска храбрата чистачка от Софийския затвор за министър или шеф на НСО
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 393 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Христина е единственият служител на пандиза, който реагира адекватно при бягството на двамата затворници

Двамата избягали затворници Радослав Колев и Владимир Пелов и храбрата чистачка Христина, която се опитала да ги спре, взривиха социалните мрежи.

Стреляха по постовия и аз се развиках защо стрелят по човека. Исках други хора да реагират, да видят. В страха си почти нищо не видях. Казаха ми да се махам. От уплаха нищо не видях”, разказа чистачката пред Нова тв.

Куриозното бягство от Софийския затвор, неадекватното поведение на надзирателите, на МВР, на правосъдното министерство и на управляващата партия ГЕРБ станаха обект на множество коментари и колажи във „Фейсбук“.

 

Потребители предлагат чистачкатка от Софийския затвор да бъде обявена за МЪЖ на годината.

Други смятат, че Христина трябва да бъде назначена на важен държавен пост – шеф на НСО или директорка на Софийския затвор, тъй като единствена дала отпор на Колев и Пелов, докато надзирателите се изплашили и доброволно се подчинили на заповедите им.

 

Слави Ангелов, „ 168 часа“: 

ЧИСТАЧКАТА НА ЗАТВОРА - МЪЖ НА ГОДИНАТА!!!

 

Най-голямата загуба от вчерашния ден е, че за огромно съжаление на цялата нация годишните награди "Мъж на годината" са безвъзвратно в миналото. Защото чистачката на Софийския затвор е безапелационно за тази награда.

Тя е единственият служител на пандиза, който реагира адекватно при бягството на двамата затворници.

Надзирателите, които наскоро получиха увеличение на заплатите, не успяха да помръднат и уши, докато жената смело преследваше въоръжените бегълци с метла в ръце. И може би дори щеше да ги залови на местопрестъплението, ако на метри от изхода не ги чакаше кола със съучастници.

Респект към най-борбения и професионален служител в Софийския затвор!

 

Венци Мицов:

България има една надежда – ЧИСТАЧКАТА!

 

Чистачката може да се справи с всяка ситуация. Чистачката знае две и двеста...Всъщност знае предимно две и по – малко двеста (освен, ако не вземе бърз кредит). Чистачката може да се оправя с налични средства и не се свени да размаха метлата и да изчисти всичко около себе си. Тя ще замете всичко, което не трябва да стои на пътя ни, докато ние вървим напред и нагоре.

 

Назначете чистачката за президент!

 

Тя няма да се уплаши от някакви зли чичовци, които тропат с крак и поставят разни условия на страната ни. Тя ще ги погледне, ще тегли една благословия, ще яхне метлата и ще започне да мете, хвърляйки прах в очите на геополитическите чички, докато същите не разберат, че с политика, дипломация и имономически натиск може и да постигат успехи...

 

Но тези успехи не касаят обикновената чистачка, която иска да изчисти поверената и територия.

 

Назначете чистачката за министър! На каквото си решите!

 

Назначете я за министър на вътрешните работи и тя лично ще гони престъпниците до дупка. Назначете я за министър на културата и тя ще помете всякакви безумни комисии, които финансират продукция, подходяща за чистене, разделно събиране и рециклиране.

 

Назначете я за министър и хич не се колебайте. Тя може да не разбира нищо от материята. Но я си сложете ръка на сърцето и кажете честно - да не би пък сегашни министри да разбират от материята? А предишните разбираха ли? А следващите?

 

Ние надежди нямаме. Ние живеем във време, в което мислим много, но вместо продукт създаваме отпадък. Назначете чистачката, която гони избягали затворници за върховен супервайзер на родната интелигенция и родния елит. И тя ще ни гони с метлата и ще чисти след нашия върховен мисловен процес.

 

И така, докато изчисти напълно. И започнем на чисто. Назначете чистачката за обединител на дясното. И и кажете, че дясното няма нужда от обединение. А от тотално изчистване.

 

Дайте ѝ белина, парцали, метла и препарат против прах. Защото дясното е покрито с прах и намирисва на мухлясало. Нека почисти хубаво, а после ще му мислим... Макар че, когато мислим, става по - лошо и някой трябва да почисти след нас.

 

България има една едничка надежда. Тя е в ЧИСТАЧКАТА, която бачка в затвора и гони избягали затворници. Ние се уповаваме на нея! Горе главите. Дори да се затрием вследствие собствената си тъпота, ще има кой да почисти след нас...

 

Владимир Каролев:

ЧИСТАЧКАТА веднага да бъде назначена в НСО

 

Btv новините : Двама въоръжени с нож и пистолет осъдени за убийства са нападнали дежурния на втори пост в Софийския затвор . След заплахата стигнали до бариерата на изхода и стреляли срещу дежурния надзирател в кабинката. Свидетел на случилото се става чистачката на затвора, която тръгнала да гони по улицата убийците...Чистачката веднага да бъде назначена в НСО. Или за директорка на Софийския затвор image? P.S. А според БНТ журналистка охраната на затвора не стреляла по бегълците, че били избягали по много натоварена улица image

 

Богомил Бонев:

Въпроси на първо четене:

1. Какви вътрешни правила са нарушени, за да бъдат въоръжени затворниците. Оперативният работник към затвора да отговори как е наблюдавал рецидивистите.
2. Какви са мерките за сигурност и вътрешно оповестяване в подобни случаи. И защо не са спазени.
3. Има ли резервни варианти при допускане на пропуски при първите грешки в охраната. 
4. Какви са спешните мерки, които са предприети, след допускане на бягството.
5. Какво взаимодействие е планирано предварително и осъществено с МВР.
7. Колко време след бягството са предприети заградителни мероприятия, ако има такива.
8. Има ли план за такива мероприятия и кога точно след оповестяването е задействан.
9. Има ли изобщо реакция по блокиране на улиците на София и изходните пътища.
10. Колко пъти са проигравани подобни планове, ако изобщо има такива.
12. Какви по минути са действията на дежурните части и ръководството на МВР след бягството.

 




Гласувай:
0



1. olivie - аз пък четох
05.04.2018 09:10
че Софийски затвор бил обявил "седмица на отворените врати"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1831725
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565