Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2018 19:58 - Колко кожи иска да ни дерне Гинка Вър__ко_ла_кова или БСП пита КЕВР с колко процента ЧЕЗ иска да вдигне цената на тока
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2018 20:00


 Надяваме се да не е двуцифрено увеличението", посочиха социалистите ДА НЕ СИ ПРОСПИМ СЪБИТИЯТА ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ДРАН ДРАН НЕДОДРАН КЛАН КЛАН НЕДОКЛАН

На брифинг социалистът Георги Свиленски пита дали това повишение няма да е двуцифрено и дали не е свързано с покупката на ЧЕЗ от "Инерком".

На брифинг социалистът Георги Свиленски пита дали това повишение няма да е двуцифрено и дали не е свързано с покупката на ЧЕЗ от "Инерком". 

"Надяваме се да не е двуцифрено увеличението", посочи социалистът. 

"Явно колегите от ГЕРБ са решили да започнат предизборната си кампания за местни избори 2019", коментира Георги Свиленски поредната атака срещу червен кмет. 

Левицата заставала зад всеки свой кмет, който работи в интерес на хората и за държавата. Грозна и некоректна схема раздали пред медиите ГЕРБ. "Не се връзвайте на тези закачки на колегите", изтъкна Свиленски. 

Червеният депутат пусна сигнал в прокуратурата срещу БДЖ за скъпия ток, който плаща дружеството. Още миналата седмица левицата захапа железницата и нейното управление.

Токът и сега е прекалено скъп за хора с доходи до 200 лв. мес. А за хората без доходи? Наредбите за енергийни и социални помощи не са актуализирани от години. Как са правени списъците на социално слабите? И 0.1% но либерализиране ще доведе до нарастване на цените на стоки от първа необходимост?!? Пък и на други. ДКЕВР, МТСГ, МЗ и МЕ, НС при вземане на решение ще правят ли разчети за въздействието на увеличенията върху стандарта на живота?

 

Пенке, изобщо не си в час, душа. Токът и сега бил прекалено скъп за хора с доходи до 200лв. За такива доходи токът си е направо невъзможен. Свиленски не го слушай, те комунистите открай време плашат народа с лошия капитализъм, лъжат като дърти цигани, да ме прощават циганите. Щял да поскъпне токът с двуцифрено число, див дивак. За такива дебели умишлени лъжи, които могат да застрашат здравето, а в много случаи и живота на определени възрастови групи, трябва да се влиз в затвора, уважаеми.

Ти откъде си сигурен, че няма да има двуцифрен ръст на цените за тока?! Как мислиш, че Гинка ще изплаща кредитите, с които купува ЧЕЗ? А тези зад нея за какво им е ЧЕЗ, ако не за да ни дерат на голо? Алчността е водеща за капиталиста, това е неговата "душа".



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829879
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565