Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2018 10:19 - Тома Томов: Войната в Сирия е спечелена от Асад! Той няма да бъде обесен като Саддам
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 381 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 15.04.2018 13:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В момента САЩ е като римска империя с император Нерон

Излишни са ракетните удари след като е ясна перспективата в Сирия. Ще има Студена война 10-15 г., прогнозира Томов.

Тръмп е притеснен, срещу него са разузнавателните служби, срещу него е ФБР. Опитват се да докажат, че в Прага се е срещал с руски агенти. Това заяви в предаването „Тази неделя” депутатът журналист Тома Томов.  

Войната в Сирия е спечелена от Асад. Той ще си управлява страната. Няма да бъде обесен като Саддам. Излишни са ракетните удари след като е ясна перспективата в Сирия. Ще има Студена война 10-15 г., прогнозира Томов.

 

Тръмп трябва да се притеснява от Китай. Той ще го измести по икономически показатели. В момента САЩ е като римска империя с император Нерон.

 

Тома Томов коментира и участието на Франция в ударите срещу Сирия с думите: ”Шарл дьо Гол, Жак Ширак и Франсоа Митеран не биха направили това, което направи Еманюел Макрон, защото са държавници”.

 

За Русия Томов каза, че в момента има силни оръжия, но е слаба икономически.

 

Вижте цялото интервю ТУК
http://epicenter.bg/article/Toma-Tomov--Voynata-v-Siriya-e-spechelena-ot-Asad--Toy-nyama-da-bade-obesen-kato-Saddam/151871/2/0




Гласувай:
4



1. elahikari - Terminator
15.04.2018 13:05
Все едни и същи "анализатори" адвокати на дявола от вчера! А тази клептоманката в своите разсъждения изби рибата. Хем САЩ и Русия се договорили за ударите (което е факт), хем било "разговор" с Русия с "военни средства"!? Тая май не се усеща какви глупости ръси! И слава богу, че Русия "отговори" с невидимите си военни средства (Красуха 4, "Ръйчаг" и "Борисоглебск" средства за РЕБ) и събори 71 "умни" ракети и бомби от 103 изстреляни от "коалицията"! Някой да не си мисли, че сирийските ПВО са прихванали тези ракети? А ако е така то фиаското на Тръмп и компания е тотално!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1820227
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565