Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2018 19:21 - АНТИСЕМИТИЗМЪТ НА СЕМИТИТЕ
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 2098 Коментари: 6 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Такова чудо на човешката мисъл е антисемитизма, че ме е страх вече да почвам (отново), да го ровя. Разровя ли го ще мирише, както и до сега. Ама на тая смрад вече не се издържа. Току-що Ангела Меркел се изцепи, че в Германия има нов вид антисемитизъм - тоя на арабските имигранти. Ама па по-чисти семити от тях няма според специалистите по антропология. Евреите са много омешани семити (доколкото са изобщо и семити, щото повечето генетика на еверйската база иде от хазарските евреи - наричат ги "ешкенази". другите са сефарди), най-малкото защото две хиляди години са се мешали с народите между които са живели.

Но днес, според законите на Алиса в страната на чудесата, във върховните времена на свободата на словото (и интернет), под "семити" ще се разбира единствено и само "евреи", а под "антисемитизъм", ще се разбира единствено и само "антиевреизъм". При все това, тези императиви са повелени от християнската и юдео-християнската цивилизации (юдео-християнска е един друг широко разпространен нонсенс), която пък базира на Стария завет, от където пък произлиза въпросният термин "семит", т.е. потомци на Сем.

Възниква много странният въпрос, християнската и юдео-християнската цивилизация броят ли го Стария завет за червива слива или да? Щото ако не го броят, поне да не използват неговите термини. Щото ако немахме Стар завет, немаше да я имаме и думичката "семит".

Но Ангела Меркел е хитра жена, бивша комсомолка, антихристиянка и антисемитка. Докато ни говори политкоректно, тя покани арабите в Германия и сега се оправдава, че бият евреите. Т.е. че в Германия вече имаме нова форма на антисемитизъм. До сегашната обичайна форма беше, когато евреите трепят арабите (т.е. семитите) и по тоя начин именно евреите бяха башантисемитите. Но ето че сега, антисемитизмът взе нови форми и арабите бият евреите насред Германия (за голем кеф на фашистите-антисемити, които продължават да си живеят в Германия и веднага биха вкарали в концлагерите всички семити без изключение - па ако ще да са и полусемити, като евреите).

Ала цялото чудо не свършва до тука. Преди малко в предаването на Коритаров, по някаква тема за лицемерието на политкоректността, проф. Божидар Димитров се изказа по същия въпрос и каза, че не може арабите да бъдат антисемити, щото излиза, че са против себе си. А пък Коритаров взе да мрънка и да го отклонява от това което Димитров казва, като се аргументира, че било много сложно, след което обяви новини две минути по-рано. Пък то не е никак сложно, а е даже прекалено просто. Коритаров е мазен плужек и хитра лисица , която наистина много знае (за разлика от легионите от тъпи тролове, на които е нещо като генерал). Щото е продукт на комунизма. Тоя ще ти извърти всяко нещо на неподозирана "ебем ти страна", ще донесе вода от сто и девет кладенеца, марсиански огън и трън от мексикански кактус - и всичкото това нещо ще тури в котела на вещиците от "Макбет" при гадориите. Ама това му било сложно.

Прочее, предаването на Коритаров се нарича "Свободна зона". А па в Израел официозната държавна власт има етикет за своите дисиденти (примерно такива като професор Израел Шаак) - нарича ги "самомразещи се евреи". Та можеше и Коритаров да му обясни на Димитров че самомразещ се семит си е нещо съвсем нормално, ама пак трябваше да изплюе камъчето, че арабите са семити. Просто е, не е сложно. А и нали за това са корифеите и предаванията на такива като Коритаров - да ни обяснят с думи прости сложните неща. В конкретния случай за лицемерието на политкоректността. И за йезуитщината на талмудистката софистика, която си е откровено антихристиянство, но заформя такива интересни думички като "юдео-християнство".




Гласувай:
2



1. bgman13 - http://pogled.info/svetoven/evropa/Euronews-merkel-obvini-bezhantsite-myusyulmani-za-novata-valna-na-antisemitizma.94072
26.04.2018 19:24
Euronews: Меркел обвини бежанците-мюсюлмани за новата вълна на антисемитизма
цитирай
2. radostinalassa - Арабите са против евреите, така ли?
26.04.2018 19:28
А останаха ли евреи в Германия. Нали уж хитлер ги е избил?
цитирай
3. bgman13 - Евреите продължават да управляват ...
26.04.2018 20:09
Евреите продължават да управляват Германия. Всичко си е както си е.
цитирай
4. radostinalassa - Връщам ти жеста
26.04.2018 20:15
Те управляват целия свят, поне се опитват
цитирай
5. radostinalassa - Най- вероятно е бил нкф
26.04.2018 20:37
На мен ми писаха, че защото пиша против евреите съм морално деградирала. Но това е глупост. Евреите ги гонят от библейско време заради лошите им черти и нрави.
цитирай
6. oia - Само с едно изречение: По земята ...
27.04.2018 05:56
Само с едно изречение:
По земята всичкото зло, е от еврейско потекло.......................
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 639762
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031