Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2018 21:11 - Башар Асад: Агресията на Запада само ще увеличи решимостта на сирийците да отстояват суверенитета си
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Президентът на Сирия посреща гост от Иран

Преговори в Дамаск между лидера на страната и председателя на комисията по национална сигурност и външна политика на иранския меджлис Алаеддин Боруджери

Агресивните действия на някои Западни страни срещу Сирия само ще усилят решимостта на сирийците да отстояват суверенитета на своята страна. Това, както съобщи агенция SANA, е заявил в понеделник президентът на републиката Башар Асад, предава ТАСС, цитирана от "Фокус".
Според неговите думи, скорошните атаки „само ще усилят решимостта на сирийците да отстояват националния суверенитет и правото да решават сами своето бъдеще“. Сирийският лидер е провел преговори в Дамаск с председателя на комисията по национална сигурност и външна политика на иранския меджлис (парламент) Алаеддин Боруджери.
След нейния край, страните са потвърдили „стремежа на Сирия и Иран към укрепване на двустранното стратегическо сътрудничество“.


Според информацията на агенцията, Боруджери е заявил, по време на срещата с Асад, че „заговорът на САЩ и техните съюзници и регионални пособници е претърпял поражение в Сирия“. Според неговите думи , „това се е случило благодарение на издържливостта на съпротивителните сили и разгрома на терористите". 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1831181
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565