Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2018 20:38 - Макрон в Туитър: "Свободата на печата няма цена: без нея има диктатура"
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Френският президент нарече неприемливо изтеглянето от вестникарските будки на плакати с корицата на списанието, на която има снимка на Ердоган със заглавие "Диктаторът. Докъде ще стигне Ердоган"?

В неделя от "Поан" осъдиха кампанията на тормоз срещу последния брой на списанието, заради чиято корица в южна Франция бяха отправени заплахи

Френският президент Еманюел Макрон определи като напълно неприемливо изтеглянето от вестникарски будки на плакати на списание "Поан", на чиято корица турският президент Ердоган е представен като диктатор, предаде Франс прес, цитирана от БНР. В Туитър Макрон написа: "Свободата на печата няма цена: без нея има диктатура".

 

В неделя от "Поан" осъдиха кампанията на тормоз срещу последния брой на списанието, заради чиято корица в южна Франция бяха отправени заплахи.

 

В петък в предградие на Авиньон продавач на вестници беше принуден, след заплахи от група турци, да изтегли от фасадата на вестникарската си будка плаката с корицата на списанието, на която има снимка на Ердоган със заглавие "Диктаторът. Докъде ще стигне Ердоган"? В събота плакатът беше върнат, но в неделя се оказа покрит с плакати в подкрепа на Ердоган, посочва Франс прес.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829834
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565