Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2018 18:04 - ето затова Breivik стреля в Норвегия! ДЕМОКРАЦИЯТАААА
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1154 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 31.05.2018 18:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Брейвик е извършил атентата, като основно е стрелял на остров, на който се е провеждал конгрес на Младите социалисти на Норвегия, който конгрес е имал за цел да подкрепи идеята на управляващите там социалисти за по-нататъшна реформа на действащия закон - отнетите от Барневерн – норвежката служба за закрила на детето деца ДА БЪДАТ ДАВАНИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ ОТ ХОМОСЕКСУАЛНИ СЕМЕЙСТВА! Същия този Брейвик е бил осиновен от семейство педераси, като неуписуемите страдания, които е трябвало да изпита в това семейство са го навели на мисълта, така да отмъсти. Та същият този "убиец" от 2017 година се казва иначе, Fjotolf Hansen ... https://de.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik А В БЪЛГАРСКИЯТ ВАРИАНТ НА ВИКИПЕДИЯ ИЗОБЩО НЕ СЕ НАМИРА ТОВА, ЧЕ СИ Е СМЕНИЛ ИМЕТО...ЗАЩО ЛИ? Всичко това не съм си го измислил, а беше разследване на руски журналисти, тъй като в Норвегия масово отнемат по този начин и децата на руски жени, като една избягала с едното си дете от там рускиня е задействала руските медии и служби. А ако някой фен на ЛГТБ обяви това за руски фейкове, да иде да се оплаче на българките жени, пострадали от тази ДЕМОКРАЦИЯ...

image



Гласувай:
2



1. elahikari - Другарки за ювеналната юстиция:
31.05.2018 18:06
news: "Припомняме, омбудсманът Мая Манолова се обяви в защита на Истанбулската конвенция."
цитирай
2. elahikari - Нов опит за прокарване на ратификацията на Истанбулската конвенция:
31.05.2018 18:07
http://pogled/bulgarski/nov-opit-za-prokarvane-na-ratifikatsiyata-na-istanbulskata-konventsiya.94735
цитирай
3. elahikari - Мира
31.05.2018 18:09
Това е практика навсякъде, където се следват положения на прословутата Истанбулска конвенция. То е и жесток бизнес - било със смяната на пола и пропагандата, било с практиката по отнемане на деца и отдаването им в специално избрани от ГРЕВИО приемни семейства.
цитирай
4. elahikari - Родителският ад Барневарн: Българският сблъсък с норвежкия подход
31.05.2018 18:10
https://www.dnes/obshtestvo/2018/05/31/roditelskiiat-ad-barnevarn-bylgarskiiat-sblysyk-s-norvejkiia-podhod.377988?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
цитирай
5. elahikari - Ира - Фашизъм в действие!
31.05.2018 18:11
Ужас! Детето ти се забавлява в игри и се изпоцапва, но ти НЯМАШ ПРАВО да го прибереш и почистиш ако то откаже, защото иска да продължи играта... Тогава службите ти го отнемат тъй като НЕ ПОЛАГАШ грижи за детето че се е изцапало....
цитирай
6. elahikari - Мда "на сексуалните малцинства" в Норвегия вече разрешено ли им е да осиновяват?
31.05.2018 18:12
Като се сетя какво насилие над личността, какъв тормоз, ни упражняваха мръсните комунисти със сините чавдарски и червените пионерски връзки, колко нещастни бяхме и как по цял ден играехме навън в тази тежка и наситена със страх от ДС среда, а след това с този ужасен комсомол и страховитите селско-стопански бригади, да не говорим за военното обучение. Пращаха ни даже на заточение по пионерски, а по-късно и спортни лагери - Оооооо, ужас, ужас, ужас, ужас вселенски!!! Сега обаче сме свободни личности, позитивни, креативни, иновативни и ни е едно демократично, спокойно и либерлано, та еша нямаме! Сполай ти ЕС!
цитирай
7. elahikari - Последвайте линка!
31.05.2018 18:13
И ще разберете много неща за децата в Норвегия и в цяла Скандинавия: https://sites/site/demokraturailidictatura/konfiskuvanite-deca

Ния
Ами като сте избрали да напуснете Родина, ще плащате цената. България загива именно заради това, че хората й като плъхове я напускат. Това се заплаща рано или късно.
цитирай
8. анонимен - Ела,
31.05.2018 18:36
нищо, ама нищо не оправдава подобно избиване на хора. И, наистина, не знам как е в Норвегия, но виждам какви небивалици се пишат за Брюксел, в който пък аз живея.
Случаят в Лиеж от онзи ден е първият подобен след атентатите. Да, всеки човешки живот е ценен, но заплахата определено се преувеличава. Самата аз общувам в ежедневието си с доста хора от афроарабски произход и мога да ви уверя, че освен нормалност, имат доста повече плюсове като възпитание от много наши сънародници.
цитирай
9. elahikari - Ангпискова, не знам какво оправдава и не оправдава. Никога не съм била осиновявана и многократно изнасилвана от хомосексуалисти.
01.06.2018 21:32
норвежката служба за закрила на детето деца ДА БЪДАТ ДАВАНИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ ОТ ХОМОСЕКСУАЛНИ СЕМЕЙСТВА! Същия този Брейвик е бил осиновен от семейство педераси, като неуписуемите страдания, които е трябвало да изпита в това семейство са го навели на мисълта, така да отмъсти.


Човек трябва да чете преди да почне да пише.
Ела Хикари
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1820209
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565