Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2018 18:42 - „В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче“
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 908 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може – казва – вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков в интервю за Сашо Диков и неговото предаване „Евродикоф“.

image

И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.

Аз се радвам, Сашо, че си показах характер. И с моя глас в комисията за младежта и за спорта успях да бия камбаната и всъщност предотвратих приемането на тая Истанбулска конвенция, да дойдат тук комитет от лесбийки, да ходят по нашите училища, да се занимават с децата и да пропагандират джендър идеологията, каза депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия.

Какъв беше тоя Европарламент – с 226 депутати на Сорос, който го изгониха. Унгарците приеха този закон антиСорос – изгониха го от Унгария, принудиха го да напусне, не са го изгонили физически – защото той водеше политика на заселване на милион мигранти в Европа, да ликвидира християнска Европа, да ликвидира традиционното семейство, да се женят мъже с мъже, твърди Георги Марков.

След време, Сашко, ние с тебе няма да сме живи, но след десетилетия най-сигурните и истински християнски градове ще са Будапеща, Прага, Краков, Братислава, Варшава, прогнозира той.
 

http://offnews.bg

image  



Гласувай:
5



1. mileidi46 - Аз живея в Люксембург от 5 години. . и ...
25.06.2018 19:00
Аз живея в Люксембург от 5 години..и такова нещо не съм видяла!!!
цитирай
2. zaw12929 - Люксембург не е Европа и дава фалшив ...
25.06.2018 19:42
Люксембург не е Европа и дава фалшив тон за песен, а излиза рев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819764
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565