Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2018 19:35 - Георги Марков: Всички дойдохте на Орбановия! И Меркел му каза "Данке, Орбан!"
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Не националистически, християнски партии идват на власт. Шапка му свалям на Салвини

С идиотската фраза "Елате, ще се справим!" канцлерът създаде "Алтернатива за Германия" и Лигата в Италия. Сега трябва да каже нова крилата фраза: "Не идвайте, г-да бежанци, не можем да се справим", посочи депутатът от ГЕРБ

Европа дойде на политиката на унгарския премиер Орбан към мигрантите, всички дойдоха на Орбановия. И Меркел му каза "Данке, Орбан!"

 

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБ Георги Марков. Той коментира липсата на единство в ЕС по темата за миграцията. Както и изказването на Борисов - "Нека да бъдем честни, ние пропускахме мигрантите. Не си спазвахме ангажиментите."

 

За какво върховенство на закона пеят разли брюкселски бюрократи, когато толкова орди минаха незаконно през Европа, каза в началото на предаването Георги Марков.

Не националистически, християнски партии идват на власт. Шапка му свалям на Салвини, че не прие онзи кораб с бежанци, смята той.

 

Защо Меркел никога не каза "християнско", защо разрушават традиционното семейство, НПО-тата  - тези нехранимайковци, да ни управляват, посочи Марков.

Да си мислила, че първа политическа партия в Италия ще е "Пет звезди", а Ренци, който гледаше да седне до Сорос ще го издухат като стой та гледай, обърна се към водещата Цветанка Ризова Георги Марков.

С идиотската фраза "Елате, ще се справим!" канцлерът Меркел създаде "Алтернатива за Германия" и Лигата в Италия. Сега трябва да каже нова крилата фраза: "Не идвайте, г-да бежанци, не можем да се справим", посочи депутатът от ГЕРБ

 

Шулц стана от Мистър Европа Мистър катастрофа и прави социалдемократите на трето място след "Алтернатива за Германия", каза още Марков.

 

Доказа се, че има пряка връзка между мигрантите и тероризма, каза още Марков. И припомни случаите на убийства и изнасилвания на християнки от бежанци. Юнкер защо не отиде на погребението, гледа си чашката, възмути се Марков.

Ние сме християнски континент, каза Георги Марков.

 

Очаквайте подробности!

 




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1833301
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565