Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2018 18:30 - „Педофилия ли? Няма страшно!“
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1166 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 01.07.2018 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Автор: Александър Урумов, urumov.bg

„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА.“ Очевидно тук едната страна е педофилът. Нали? А коя е другата страна? Да помислим малко. Това е, нали? Другата страна е детето! И ето това е лукавщината в този текст! Същата лукавщина, както в Истанбулските текстове! А ако има съгласие на другата страна? Ами тогава няма проблем със закона, няма диагноза и няма преследване. Ама чакай, чакай малко – ще каже някой – това е чудовищно!!! Чудовищно е, разбира се. Джендър-идеологията е чудовищна като цяло. А очевидно е чудовищна и поотделно – във всичките й компоненти и проявления. Като педофилията например.

 

image

 

Когато ви кажат „няма страшно“ и „няма проблем“ – и разбирате, че има и страшно, има и проблем. И няма никакво значение дали тези, които ви успокояват сами си вярват.


Или сами не си вярват, както джендър-медиите у нас, които незнайно защо реагираха на позицията на ВМРО срещу педофилията.


Една джендър-медия обяснява как нямало страшно, даже било много смешно, понеже така. Единственият аргумент е познатото либерално хихикане под наслов „Ей, много сте прости, нищо не разбирате от педофилия“.


Ми прости сме. Ние и от кръвосмешение не разбираме, и от трансджеризъм не разбираме, и от педофилия не разбираме.


Даже сме толкова прости, че не искаме и да разбираме.


Но за сметка на това разбираме, когато някой ни баламосва, за да може да ни излъже. Пък и понеже сме грамотни и – напук на джендър-либералното папагалстване – сме запазили критичното си мислене, това ни помага да стигаме до някои логични изводи. Аргументирани изводи, за разлика от умотворенията на джендър-либералните папагали.

 

И какво толкова им пречи на тези пъстроцветни птици следното изречение от позицията на ВМРО:
„Педофилията ще започне да се разглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лечение и е несъвместима с обществото“.


Ясно е, че ВМРО и конкретно вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов им пречи, защото категорично застана срещу Истанбулската конвенция от самото начало. Включително с гласуване в МС, когато правителството се раздели при гласуването 11 на 8 гласа. Включително с публичното си изявление, че правителството ще падне, ако ИК бъде ратифицирана от парламента.


Ясно е, че с това много им пречи на джендър-либералите, храненици на джедър-либералната фондация „Америка за България“. Защото много милиони от ментора им Сорос и много милиони от собствения ни джоб под формата на бюджетно съфинансиране отлетяха пред очите им. Кой знае дали вече не са си ги разпределили помежду си. Ама това е – няма.


Но защо тези пъстроцветни птици толкова възбудено запляскаха с крила срещу една напълно естествена позиция срещу педофилията?


Срещу предупреждението, че има опасност педофилията да се класифицира от СЗО като безобидно психическо заболяване.


Приятели,
Обърнете внимание какъв е джендър-либералният аргумент, с който ни успокояват, че „няма страшно“.


„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика без съгласието на другата страна. Това е моментът, в който се поставя диагноза за заболяване или законът започва да преследва извършени престъпления.“


Искате ли да прочетем този текст още веднъж, което ни се налага, понеже вече ни обясниха, че сме прости.
„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА.“


Очевидно тук едната страна е педофилът. Нали? Колкото и да сме прости, това го уточнихме.


А коя е другата страна?


Да помислим малко. Това е, нали?


Другата страна е детето! И ето това е лукавщината в този текст!


Същата лукавщина, както в Истанбулските текстове!


Обърнете внимание!


Кога се поставя диагноза или законът започва преследване?


Поставя се диагноза или законът започва преследване само когато е налице „сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА“.


А ако има съгласие на другата страна?


Ами тогава няма проблем със закона, няма диагноза и няма преследване.


Ама чакай, чакай малко – ще каже някой – това е чудовищно!!!


Чудовищно е, разбира се.


Джендър-идеологията е чудовищна като цяло. А очевидно е чудовищна и поотделно – във всичките й компоненти и проявления. Като педофилията например.


Но как така едно дете може да бъде съгласно на такова извращение?


Реално погледнато, никак.


Но реалността, която джендър-либералите ни приготвят изглежда по друг начин.


В тази джендър-либерална действителност в Германия вече се провежда сексуално образование за деца. Да знаят децата как да мастурбират, как да поставят презервативи… Изобщо, как да бъдат секс-играчки.


В тази джендър-либерална действителност в Норвегия на децата отдавна са предоставени права. Които ако се нарушат – според властите – и родителите се разделят с децата си.


А когато – ако им бъде позволено! – джендър-либералите наложат закони за правата на детето, тогава вече на едно 8-годишно дете, обучено сексуално, ще бъде дадено правото само да реши дали не иска да опита нещо с някой чичко.


И тогава вече ще е налице СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА!


Педофилите вече са го измислили. И не само са го измислили, ами приготвят образователната и правната рамка за постигането на този кошмар.


Което е кошмар за нас, нормалните хора, „простите“, то е рай за джендър-либералите, „сложните“.
И за педофилите, разбира се.


Защото целта на джендър-извращенията не е борба с някаква дискриминация.


И не е равенство и равни права.


Целта на джендър-извращенията е господство!


Целта на джендър-извращенията е налагане на психичните болести като обществена и правна! норма, като социален модел.


Тези психари не просто искат да не ги преследват.


Все по-ясно става, че самите те искат да преследват и да господстват!


И всичко случващо се – от бесовските хомо-манифестации през джендър-конвенциите на Съвета на Европа до педофилската загриженост за правата на детето – всичко случващо се води натам.


Впрочем, току-що /20 часа на 29 юни 2018/ стана ясно, че Конституционният съд на Австрия – ратифицирала Истанбулската – е признал третия пол. По информация на Асошиейтед прес, „съдът взе решение, че властите трябва да позволяват на хората, които не се определят като мъж или жена, да се регистрират в официалните документи като друг пол“.


Разбира се, „това решение е в отговор на искане на гражданин на Австрия, който неуспешно се опитваше да бъде приет с интерсексуална идентичност“.


Вярвахте ли преди 20 години, че някой ден това може да се случи?


Не, нали?


А сега вярвате ли, че след по-малко от 20 години в отговор на жалбата на някой педофил някой съд ще узакони педофилията?


А вярвате ли на тези, които днес джендър-либерално хихикат и ни убеждават как няма смисъл от декларацията на ВМРО срещу педофилията и колко сме прости всички ние, които заставаме срещу джендър-идеологията, и включително срещу педофилията?


Хайде, де, голяма работа станало.


„Педофилия ли? Няма страшно“.

 

Източник: urumov.bg

 

 




Гласувай:
2



1. reader - Българин от Б
01.07.2018 18:56
съгласието на другата страна има стойност ако е дадено от поне 18 годишен/годишна(таке е в щатите). Ако е под тази възраст се счита, че няма достачно опит в живота, за да даде съгласие, и по закон се класифицира като изнасилване. И номерата с "по-особена култура" като например индобългарите, при които 12 год. деца раждат деца и няма виновни, просто не минават. В момента, в който прокуратурата поеме такъв случай, мнението на малолетния е без значение(Полански е пример как се преследват педофилите).Чувал съм, че и в затвора педофилите се "радват" на специално отношение от другите затворници, дори и там има някакъв морал.
цитирай
2. reader - „Педофилия ли? Няма страшно“
01.07.2018 18:57
По нашиот край ги лекуват от край време бързо и ефикасно с лобут за медицински цели! Нема друга оправия!


лобут - пребиване от бой
цитирай
3. reader - Helleborus
01.07.2018 19:00
Къде ли е точно дъното, дали стига до описаните сцени в Содом и Гомор, където тълпата блъскаше по вратата на къщата, за да им бъде изведен някой нов, да го познаят? Колко ли бързо се търкаляме по надолнището, в кое ли поколение ще ги настигнем онези чудовища, а има ли и още по-надолу? Нашите лобита няма да се спрат, те и не могат, обсебени са. Понеже сетивата им са обхванати от разврат и пороци и са загубили свяст и критерий за правилно и неправилно. Те се занимават само със сексуални теми, проучват нови и нови сексуални извращения, за да ги легализират, те се хранят с тази помия и това е резултата. Подобно на един човек, който седи на компютъра и гледа порнография, докато попада на все по-извратени неща и вече дозата не му стига, леката дрога не му действа. Аз отдавна казвам, че е направо абсурд темата за сексуалните взаимоотношения да бъде вкарана в политиката. Хора в костюми и с положение да говорят по цял ден за секс, за изпробване на нови и нови възможности за злоупотреби с телата си. А в това изпробване, те изобретяват все по-абсурдни „идентичности“, с което доказват, че са просто едни изпаднали зависими, които никога няма да спрат да деградират. За всички перверзии те ще намерят научна обосновка и подходящо търговско име. И в тяхната представа всеки човек от бебе до старец, трябва да бъде „освободен“ от всякакви задръжки и по цял ден да бъде сексуално стимулиран, като хората постоянно си услужват един на друг и се подпомагат в тези занимания. Какво е лечението, никакво за такива, които не желаят да се вразумят. Нужно е само едно, успоредно съществуващо общество, което пази законите, които правят човека Човек и не се отклонява от тях, което знае от къде идват и добрите и злите желания и помисли, какво се случва и каква е съдбата на всеки. Защото такива отрепки е имало винаги, но е имало и време, когато са се криели и не са пишели научни трудове за извращенията си. Да не говорим да имат трибуна да се изявяват по върховете на света. Тези хора не могат да виреят
цитирай
4. reader - Helleborus
01.07.2018 19:02
Тези хора не могат да виреят и да се разпространяват толкова бързо, ако помежду им се намират читави хора, но силни читави хора. Не засрамени и свити, неуверени да си отворят устата, а хора, които ги изобличават и поставят на мястото им. Те не могат да понесат да бъдат сочени с пръст, защото са жалки и слаби мижитурки и незабавно ще си навлекат овчите дрехи. За разлика от почтения човек, който може да изтърпи и да поживее отритнат от света, дори да даде живота си за кауза, те не могат. Ако светнеш лампата, ще се изпокрият като хлебарки. Просто имаме голям недостиг на светли хора, особено в публичното пространство.
цитирай
5. reader - Роман
01.07.2018 19:04
Г-н Урумов, сигурно знаете, че съществува правната концепция "Age of Consent". Сиреч, възраст на правно валидно съгласие за участие в полово сношение. Интересното обаче е, че тази концепция не зачита пълнолетието (18 или 21 г.). С други думи, ако допуснем педофилията да бъде декриминализирана и легитимирана като "естествено полово влечение", можем да очакваме и сваляне на възрастта за сексуално съгласие, която и без друго в България е никак не е висока - едва 14 г. А иначе, адмирации за просветителската Ви работа по тази проблематика.
цитирай
6. reader - MrBean
01.07.2018 19:08
Лично аз мисля че въпроса е прекалено сериозен за да се словоблудства и да се правят всякакви литературни безмислици/от страна на коментиращите/. Никога не питам някой -Здравей ти педал ли си?,просто ме интересува този с срещу мен можем ли да мелим брашно или не.А къде какво си слага не ме интересува.НО когато става въпрос за ДЕЦАТА- то тогава гадовете на КОЛ!!!
цитирай
7. reader - observer
01.07.2018 19:09
Преди да използваме педофилията за политически цели, не е ли редно да вземем поне някакви мерки срещу женитбите и ражданията при деца от един познат ни етнос със сменено име? Приели сме негласно, че става въпрос за видови биологични различия, казано иначе, законите важат само за по-висшата раса, но ако някой открито признае това за расизъм, ще се засегнем дълбоко.

Helleborus
observer, сто хиляди аборта на година, плюс минус, понякога слиза до трийсе хиляди, понякога се качва до 160 хиляди, защо отсъства от твоите човешки терзания? Това са също малолетни и непълнолетни предимно, заченали, само че имали, от ваша гледна точка, благоразумието да се отърват от доказателствата и резултатите на разпътния си живот. А в споменатата от теб култура, някои поемат отговорност за децата си, често създават семейства и децата се отглеждат, макар от баби и дядовци. Ако трябва да отличим поведението, което е правилно от нравствена гледна точка, кое е то? Да поощряваме децата да се плодят като зайци, но да убиват децата си или да поемат отговорност? Европейската политика изключително много настоява децата да не спират с усилените опити да си определят джендъра, т.е., да правят колкото се може по-редовен и по-безразборен секс, също и по-извратен. След което изискват да няма родени деца от непълнолетни млади родители! Какво ще направим, ще сочим с пръст точно онези, които допуснали грешката, си носят и последствията? Статистиката у нас е от 53-та година на абортите, сумарно от тогава до днес, са абортирани пет милиона, осемстотин седемдесет и осем хиляди бебета. Пет милиона български граждани не са видели бял свят. Затова да бъдем по-коректни, като осъждаме лошите прояви. Не може да се бориш с това да има малолетни родители, без да се бориш за това малолетните да нямат толкова необуздан сексуален предбрачен живот.
цитирай
8. reader - @ огледало
01.07.2018 19:10
сору: 'А това, че е част от стратегия за фрагментиране на човешката идентичност, е несъмнено.' Прав сте. Стремежът за контрол на прираста на населението (polulation control) също е реален. Всички джендърни изкривявания са безплодни. Тези ерзац отношения са 'лек' срещу логичната алиенация в съвременното общество на егоцентрици. Такава е и широко рекламираната любов към домашните любимци - резултатът е все същия, все по-малко деца.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819799
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565