Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2018 21:53 - Макрон отрича сексуална връзка с уволнения си бодигард
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 950 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Скандалът набира сила във Франция, а рейтингът на президента падна до 39%

Ако бях хомосексуалист, щях да си го призная и щях да си живея като такъв напълно открито, категоричен е държавният глава на Франция

Гай Адъмс, "Дейли Мейл" 

От всички изказвания на Еманюел Макрон през неговото светкавично и зашеметяващо издигане до най-високия пост във Франция, едва ли има някое по-странно от изявлението му тази седмица, че (ако перифразираме друго политическо опровержение) той не е правил секс с този човек. 

Френският президент използва кризисна среща с депутати, за да отрече категорично каквато и да е връзка със станалия изведнъж прочут Александър Бенала, син на марокански имигранти, който до миналия петък бе негов личен охранител. 

"Александър Бенала никога не е държал в ръка ядрените кодове! Бенала никога не е бил мой любовник!" 

Удивителният коментар на Макрон в отговор на слухове в Интернет се появи вчера след като той опита безуспешно да прескочи разрастващия се скандал около забележително близката му връзка със загадъчния 26-годишен мъж. 


Скандалът, който в момента приковава цялото внимание на французите, тръгна от шокиращи видео кадри, показващи как Бенала, облечен като полицай (той не е такъв) напада мъж и жена на парижка улица. Сцената е от първомайските протести преди почти 3 месеца. И макар, че инцидентът моментално бе докладван в президентския кабинет, той бързо бе потулен в нарушение на френския закон. 

После бяха скрити и уличаващи записи от камери - отново при съмнителни обстоятелства - което удобно позволи на Бенала да остане на служба във вътрешния кръг на Макрон. 

Той бе уволнен едва когато преди 8 дни най-сетне се появи видеозапис от мобилен телефон на нападението му. Тогава аферата свали доскорошния висок рейтинг на одобрение за Макрон до едва 39%, почти 2 пъти по-нисък от времето на изборната му победа миналия май. 

А неговите опоненти се възползваха от този потресаващ опит за потулване, за да раздухат още повече представата за Макрон като монархичен Президент на богатите, без никаква връзка с обикновените хора. 

Бяха зададени и сериозни въпроси за точното естество на връзката на 40-годишния президент с младия мъж. Макар и напълно непознат за широката публика, Бенала стана през последните 18 месеца ключова фигура и в личния, и публичния живот на женения президент. 

След няколко години в Мароко, където работи в областта на сигурността, когато бившият банкер Макрон реши да създаде нова политическа партия - En Marche!, и да се кандидатира за президент през 2017 г. Бенала бързо се върна в Париж да помага. 

Двойката скоро става неразделна. Те заедно карат ски, колела и посещават тенис мачове. Толкова са близки, че на помощника е даден пълен пропуск до френския парламент и дори ключ за личната резиденция на Макрон в Льо Туке. 

След изборната победа на шефа младият помощник бе затрупан с многобройни придобивки, включително с годишна заплата от 120 000 евро и разкошен парижки апартамент в близост до мястото, където живееха на държавна издръжка любовницата и извънбрачното дете на бившия президент Франсоа Митеран. 

Той имаше и държавен автомобил със сирена и светлини, за да си проправя път през тежкия трафик в столицата. 
На няколко пъти той бе набеден, че налита на журналисти, задаващи неудобни въпроси на предизборни митинги, особено за брака на Макрон с 25 г. по-възрастната негова учителка Брижит Озиер. В която той се влюбил като 15-годишен гимназист. 

Тяхната нетипична връзка предизвика още повече коментари покрай слуховете, че папараци са заснели компрометиращи снимки на Макрон в горичка с 41-годишния Матю Гале, бивш шеф на Радио Франс. 

Макрон отрече да е гей и да е имал интимна връзка (споменатите снимки изобщо не видяха бял свят), като даде интригуващо интервю, в което заяви: "Да се твърди, че не е възможно мъж да живее с по-възрастна жена, без той да е хомосексуалист или прикрито жиголо, е обидно за жените. А и хомофобско. Ако бях хомосексуалист, щях да си го призная и щях да си живея като такъв напълно открито". 

Източник "Канал 3"

image

 https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=F3D5-RQfxo4

 

   
 



Гласувай:
2



1. krumbelosvet - Не може
28.07.2018 06:55
Не може нормален човек да се издигне нито в Европейската йерархия, нито в големите страни-членки. А в малките може, но избран от същите "инвалиди". Как става това? Че е конспирация, конспирация е, но коя от известните или полуизвестни структури МОЖЕ и ИМА ИНТЕРЕС да го направи? Не остана НИЩО ВАЖНО на света, което да е идвън конспирацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819436
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565