Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2018 10:02 - Приятел на Босия: Народното събрание подписа смъртната му присъда
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1024 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2018 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Народното събрание на Република България, след дълго и мъчително пренебрегване на конституционните права на Николай Колев-Босия, съпровождани от напоителни заявления за важността на живота му, накрая подписа смъртната му присъда.

Ето какво сподели близкият приятел на Босия - Вихрен Михайлов, след като стана ясно, че анкетната комисия няма да работи по случая му, докато не приключи ваканцията на депутатите, и след като се разбра, че становището на болница "Лозенец", в което пишеше, че след хоспитализацията на 25 юли Босия е "в добро състояние" се оказа невярно:

Народното събрание на Република България, след дълго и мъчително пренебрегване на конституционните права на Николай Колев-Босия, съпровождани от напоителни заявления за важността на живота му, накрая подписа смъртната му присъда.

Рафинираният негодник Станислав Иванов, в качеството си на председател на извънредната комисия, сформирана да „реши” проблема, заявил че ще отложи решението за след ваканцията, поради съмнения за истинността на гладната стачка на Босия (вече 45 дни).

Комисията трябваше да излезе с окончателно становище вчера в петък, но предпочетоха да се отърсят от отговорността към живота му, чрез съмнение в честта му и изопачаване на резултатите от изследванията на Николай Колев в болницата.

Разбира се, веднага, след като разбрахме за подмолното, убийствено решение и за да опровергаем „основанието” му, предадох анамнезата на член на комисията Андон Дончев, който ни информира за вече взетото решение.

Правителствена болница, в лицето на д-р Д. Шандурков излиза с анамнеза, след прегледа на бачо Кольо: „Гладуване. Увредено общо състояние, параклиника извън норма.”

Пресцентърът на болницата обаче, предава някаква обща квалификация за доброто състояние на Николай Колев, което удобно подадено, удобно се интерпретира от съществото С. Иванов и той отскача грациозно от дълбоката си загриженост за живота на Босия, в дълбоките води на ваканционното си настроение, с достатъчно оправдание/основание за малоумни поръчкови служители на Системата.

Господин А. Дончев веднага е предал документа със становището за обективното състоянието на бачо Кольо на председателя на комисията, но това очевидно до момента на предизвика промяна в мнението на лицето С. Иванов, на неговото лятно настроение и решението на комисията - Почеркът на народните избраници /изедници : Докато вие не се мъчите по-неоспоримо и не умирате по-убедително ние нямаме основание да си вършим работата.


КОПЕЛЕТА АКО БОСИЯ СИ ОТИДЕ ДОКАТО СИ ПЕЧЕТЕ ГЪЗОВЕТЕ ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ НЕ САМО ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
КАКВАТО И ДА Е КАУЗАТА НА БОСИЯ - ВИЕ КОИТО СЕ БРОИТЕ ЗА НАШИ ИЗБРАННИЦИ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИЗЛИЗАТЕ ВЪВ ВАКАНЦИЯ ДОКАТО НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕТЕ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО. ТОЗИ НАРОД НЕ ВИ Е ИЗБРАЛ ЗА ДА СЕ ПЛАЦИКАТЕ В ЛОКВИТЕ С ДАЙКИРИТА А ДА ВЪРШИТЕ РАБОТА. И КАКТО В СПЕШНА ПОМОЩ ВИНАГИ ИМА ДЕЖУРНИ ЛЕКАРИ, ТАКА И ВИЕ НЕКАДЪРНИЦИ СМОТАНИ ТРЯБВА ДА ДАВАТЕ ДЕЖУРСТВО, КОГАТО КАСАЕ ВЪПРОС ОТ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС. А ОБЩЕСТВОТО ЖИВО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА - ИМА ЛИ КОРУПЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА И АКО ИМА - КАКВО СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА?

ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА НА УПРАВЛЕНИЕ НЯМАТЕ КОЛКОТО И ДА ВИ УЧАТ НА ОБНОСКИ. СМОТАН МАТРИЯЛ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА.
ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА И БДЕТЕ НАД БОСИЯ КАКТО И НАД МАЙКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ ЩОТО НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ОТПУСКИ А ЗА ПОКАЯНИЕ.
АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ

image

 

 

 



Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Дрън, дрън, та пляс!
28.07.2018 10:55
Не може някакъв човечец да определя дневния ред на обществото, правителството и Парламента.
цитирай
2. elahikari - апостолоф и ти не може да определяш дневния ред на блог бг още по малко на Хикари!
28.07.2018 11:38
Нашите народни представители са служители на обществото а не господари. За тебе е ясно че си им роб.
цитирай
3. анонимен - Какво ги интересува дУпедатите ...
28.07.2018 16:38
Какво ги интересува дУпедатите дали гладува. Дал им е документи, да ги анализират и толкоз.
Анализът им ще е дУпедатски. В най добрия случай във времето като за оня адвокат, дето баща му го изучил с едно дело.
Благословен да е Босия!
Макар че и с протести не става, направи каквото можа. Пося семена.
Народа не вдяна. Плювалниците и те. Помагат на ”овчаря” да си води стадото бавно към ... кланицата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830536
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565