Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2018 19:05 - Откаченият феминизъм срещу Женската красота
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 от Христина Христова в ГеополитикаФИФА днес шокиращо нареди на международните телевизионни канали да не насочват камерите си към красиви жени по време на футболни мачове и да не показват в близък план привлекателни представителки на нежния пол, защото това било сексизъм.

Пардон, говорех за бившия „нежен“ пол, който извратените крайни джендър-откачалки от няколко десетилетия се опитват да трансформират в нещо трето, нещо по-мъжествено и максимално еманципирано. А от днес това трето нещо, което се превръща в абсолютен идеал и норма на Западния свят, трябва да е не само по-малко женствено, но и колкото се може по-грозно. В това трето нещо попадат и представителите на бившия силен пол, който омеква пред очите ни не само преносно, но и съвсем буквално.

Не се възмущавайте от директния език на текста, защото цялата тази простотия мина всички граници. Световните правителства и задкулисните им социални инженери посегнаха отдавна на женствеността и на мъжеството на западния човек, но това не им беше достатъчно, затова посягат и на красотата – на тази почти мистична естетическа категория, която от памтивека вдъхновява и тласка мъжете и жените в изконния им копнеж един към друг. Превърнаха красивата страст и любовта между мъжа и жената в долнопробно порно, в някакъв абсурден миш-маш от получовешки същества; порно, в което патологията и извратеността тържествуват като обществена норма.

Не трябвало да се показват красиви жени! Ами да, ако може, моля ви се, мъжете да забравят своя хилядолетен цивилизационен идеал, за да бъдат все по-малко мъжествени в своя умиращ патриархален свят и да сдадат тотално властта на безполовите получовеци и получовечки, в които крайният и болен феминизъм превръща Хомо Сапиенс.

Много, много скоро, повярвайте ми, ще пренапишат и Омир, не само Астрид Линдгрен и нейната книга „Пипи дългото чорапче“ – това беше само началото. Та тази Троянска война, описана в „Илиада“ –  това е абсолютен сексизъм! Цяла война избухва заради красотата на една жена! Възмутително, нали?! Бъдете сигурни, че хубавата Елена много скоро ще бъде обявена за недопустим сексистки модел, който трябва да бъде изхвърлен от цивилизационната ни памет, за да забрави човечеството що е красота.

Какво ви става, мъже?!

Вземете се най-после в ръце.

Пълни с тестостерон мургави екземпляри нахлуват в полудялата и неадекватна Европа, следвайки плана за етническа и цивилизационна подмяна на населението на Стария континент. Те не разбират от сексизъм. Те разбират само това, че вие сте твърде омекнали, че сте се дали без бой на един болен, краен, преминал всякакви нормални граници феминизъм, който руши и самоубива нашата цивилизация. Целият останал свят ни се смее! И ще се възползва от нашата лудост, защото просто така става в историята.

Какво ви става, жени?!

Откровено считам, че по-голямата част от вината е ваша. Забравихте своята красива и дълбока женска природа, превръщайки се в объркани и преуморени от амбиция същества, неспособни да съхранят в себе си свещените и вечни категории като майчинство, нежност, красота, страст, вдъхновение.

Забравихте, че Жената не е Мечът, а Ножницата, в която умира и възкръсва Логосът на Мъжа.

Забравихте, че това, което ни прави жени, е износването на Живота в утробата ни. Всичко друго води до това или е след това. Всичко.

image

Имам чувството, че и мъжете, и жените забравиха всичко.

Ето ви една картинка, докато не е забранена. Не е селфи, преглътнете го. Там не сте вие и не можете да бъдете, защото това се нарича Идеал и скоро официално ще бъде забранен.

Вместо него ще ви налагат и налагат едни нови получовеци, докато забравите кои сте.

А онези с тестостерона идват, за да заемат местата ви.

Бъдете сигурни.

Повече от мен по темата – без емоции и с аргументи – вижте тук.

 http://www.memoriabg.com/2018/01/12/eros-i-tanatos-novata-velika-shizma/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829926
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565