Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2018 20:21 - "Джендър" – двусмислено. Трансформира женския образ!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2018 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 За насилието има законодателство, коментира д-р Николай Михайлов

Истанбулска конвенция е някакъв опит за джендър превъзпитание, не става ясно докрай кое лице е жена, настоя психиатърът д-р Николай Михайлов.


"Насилието е нещо отвратително, но затова има законодателство", посочи д-р Михайлов пред bTV. 

Той смята, че конвенцията е била потребна, за да попадне в сферата на образованието с цел трансформация на женския образ.

"Конвенцията защитава правото на всяко същество да избере пола си", смята д-р Михайлов.


image
СЛАВА БОГУ ЗА ВСИЧКО! ГОСПОДИ БЛАГОДАРИМ ТИ ЧЕ С АРХАНГЕЛСКИ МЕЧ СЪСЕЧЕ ЗЛОВЕЩАТА КОНВЕНЦИЯ!

СЛАВА НА ОТЦА И СИНА И СВЕТАГО ДУХА СЕГА И ВИНАГИ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ! АМИН!

 
Синодът подкани във всички храмове да се чете благодарствена молитва за благоденствието на българския народ
Св. Синод на Българската православна църква излезе с обръщение, в което благодари на Бога, на народа и на Конституционния съд, който преди седмица отхвърли Истанбулската конвенция.

"Слава на Бога за всичките му благодеяние към българския народ! Благодарение на великия Божи промисъл чрез мъдростта и съвестта на мнозинството конституционни съдии, беше взето справедливо и конституционносъобразно решение за отхвърляне на добилата популярност т.нар. Истанбулска конвенция", пишат митрополитите.

Светият Синод на БПЦ-БП още в самото начало на дебата за ратификацията на Конвенцията се обяви с мотива, че тя противоречи на православното учение за сътворението на мъжа и жената като Божий образ и подобие и като биологични същества, както и срещу въвеждането на понятия, несъвместими с българския обществен и правен ред.
Св. Синод със свое решение призова да се отправя усърдна молитва към Пресвета Богородица в храмовете и манастирите в диоцеза на БПЦ- БП против приемането на този международен договор от Народното събрание.

"Съдът е дело Божие, но до справедливото решение се стигна чрез усилията, вдъхновението, съвестта и мъдростта на много хора – духовници, учени, общественици, журналисти, юристи, представители на държавни институции, на политици, на мнозинството от благочестивия български народ. Всички те, водени от нравствените устои на обществото, стремежа за съхраняване на държавността и защита на бъдещето на България – нашите деца, се обединиха и отстояваха несъгласието си с въвеждането чрез международен договор на понятия и идеология, несъвместими с традиционния християнски морал на българския народ. Изпълниха се думите на Сърцеведеца - Господ Иисус Христос, „дето са двама или трима събрани в Мое име, там съм Аз посред тях“ (Мат. 18: 20)! Когато просим от Бога помощ, следва и да му благодарим, за да не бъдем като онези десет прокажени, които просиха от Него милост и изцерение, но само един от тях се върна и благодари (Лук. 17:12 – 19)“, отбелязва от Синода.

За да покажат своята благодарност митрополитите благославят да се отправи в храмовете и манастирите на БПЦ-БП в пределите на България и извън нея в дните на Богородичния пост, благодарствена молитва към Всемилостивия Бог след прочитането на молебения канон към Св. Богородица за благоденствието на българския народ.


По публикацията работи: Петя Славова

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1831733
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565