Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2018 18:59 - Славчо Атанасов: За България ще е катастрофа, ако подкрепи пакта на ООН за миграцията!
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 921 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мигрантските вълни представляват инвазия, завладяване на Европа!

Ние сме пътя на потока, ние сме първата държава! Документът е изключително опасен за нас. Австрия и Унгария, които са много по-далече, реагираха и категорично отхвърлиха този пакт. Подкрепим ли го, международната общност ще ни принуди да си отворим добров

На 10-11 декември в Маракеш, Мароко, предстои да бъде подписан Глобалния пакт за миграцията на ООН. Документът предизвика огромни тревоги, тъй като извежда миграцията до човешко право, а правителствата се задължават да формират пътища за осъществяване на редовна миграция. САЩ и президентът Доналд Тръмп категорично отказаха да въвлекат страната си с подписването на документа. Редица други държави вече декларират същото – Унгария, Австрия, Полша и др. 
Евродепутатът Ангел Джамбазки вече алармира за последствията, ако България се ангажира с пакта. Депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков категорично заяви, че правителството ще наруши Конституцията, ако заобиколи парламента. 
Предлагаме ви и мнението на депутата от Обединени патриоти Славчо Атанасов. 


Глобалният пакт за миграцията, който предлага ООН, е изключително опасен. Какво ще се случи го пише още преди 30 години Самюел Хънтингтън във великата си книга „Сблъсък на цивилизациите“.  Навсякъде в Европа населението е застаряващо. Имаме дисбаланс и почти навсякъде в Европа имаме демографска криза, а България в това отношение е рекордьор.

 

В същото време ислямските страни имат бум на раждаемост. Ислямският свят има страшно много младо население. Това младо население притиска самите държави, безработицата там е огромна, тези млади хора трябва да работят. Това младо население тръгна към Европа, след като паднаха диктаторите – Али в Тунис, Кадафи в Либия, Хосни Мубарак в Египет и Саддам Хюсеин в Ирак. Това население го задържаха там чрез диктатура, те задържаха и крайния ислям – т.нар.  уахабитски ислям, който проповядва Саудитска Арабия. Във всички тези държави се наложиха крайните ислямисти. В Саудитска Арабия са забранени всички християнски празници – Коледа, Великден са тотално забранени, защото противоречат на доктрината на исляма.

Европа се крепи на християнската цивилизация. В Белгия 30% от населението вече са мюсюлмани.Тази промяна тръгна от град Гент, който е роден град на Балдуин Фландърски – може би най-известният кръстоносец. Стигна се до абсурда в един от християнските центрове Кьолн, където се намира най-голямата катедрала, европейците да построят най-голямата джамия в Европа и Ердоган отиде да я открие. Това е груба духовна намеса в чуждо духовно пространство. Това е все едно да построиш църква в Мека или в Кайро. Европа във своята криворазбраност бяга от своите корени. Затова и този пакт е опасен.

Мигрантските вълни представляват инвазия, завладяване на Европа. Причините вече не са само икономически, а станаха и политически. Това нещо е изключително опасно. Тези млади хора, които идват тук, са обучавани и заразявани от краен ислямизъм. Те са заразени от фанатичния ислям.Тези хора не могат да бъдат интегрирани, не искат да се впишат в обществото. Те са учени, че са по-висша религия от християнството. Един мюсюлманин много рядко ще си смени вярата, защото е научен, че тяхната вяра им дава чувство за принадлежност към ислямската общност. Коранът казва, че всички други, които не са мюсюлмани или ще трябва да се покорят, или ще трябва да загинат.

Заливането на Европа от исляма е политически процес и това преливане, което в началото тръгна като мигранстско, вече стана и политическо. Европа се завладява мирно. Твърдя, че това мюсюлманско население беше насочено по политически причини към Европа.

България не трябва да подкрепя пакта на ООН за миграцията в никакъв случай! Ние сме на пътя им, ние сме първата държава! Документът е изключително опасен за нас. Ние сме на пътя на исляма, ние сме първите в  Европа, които ги посрещат. Австрия и Унгария, които са много по-далече от нас, реагираха и категорично отхвърлиха този пакт.

Ако подкрепим този пакт, самата международна общност ще ни принуди да си отворим доброволно границите. Това за нас ще бъде катастрофа. Нямам нищо против всеки да си изповядва религията, но когато ти влизаш в едни територии, в които от векове целият манталитет, цялата култура на населението се крепи на едно основно нещо и то се нарича християнство и когато това християнство е непрекъснато заливано от вълните на исляма, неминуемо ще последват сблъсъци. Никой няма против нашето малцинство в България да изповядва исляма. Отворим ли си границите, ние християните в хилядолетна християнска България, тук ще се наруши балансът на верите. България винаги е принадлежала към християнския свят.

Ако само 50 000 да дойдат тук, веднага ще нарушат баланса. Германия, която има 80 милиона население, се разклати. Меркел затова приключи като политик. 

България е от така наречените разломни държави, както ги нарича Хънтингтън. Това са държавите, които са точно на границите на големите цивилизации. Той казва, че големите конфликти предстоят и те ще започнат точно в тези държави, каквито сме ние тук, на Балканите. Там предстои сблъсъкът между цивилизациите.

Държави, които смятат, че тяхната цивилизация превъзхожда останалите, какъвто типичен пример е с исляма, според Хънтингтън са обхванати от мираж на безсмъртието. Те смятат, че са най-великите, че тяхната цивилизация е най-хубава от хубавите, нещо като фантазиите на Хитлер за световно превъзходство и господство. Тях ги мами миражът, смятат се за безсмъртни и такива цивилизации са много опасни.

Източник: ПИК




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1831414
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565