Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2019 06:19 - ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ! ДА ПОМОГНЕМ НА ЕКАТЕРИНА ОТ БАЛША
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.11.2019 08:18


  Когато неволите нямат край... Публикуваме призива за помощ да се помогне на Екатерина от Балша, чиято дъщеря и две внучета бяха отнети от социалните. И понеже една беда никога не идва сама, се оказва, че освен в битка за децата си, Екатерина вече е и в битка да намери нов дом. Защо? Четете в призива, публикуван във Фейсбук.  

Публикуваме призива за помощ да се помогне на Екатерина от Балша, чиято дъщеря и две внучета бяха отнети от социалните. И понеже една беда никога не идва сама, се оказва, че освен в битка за децата си, Екатерина вече е и в битка да намери нов дом. Защо? Четете в призива, публикуван във Фейсбук.

***

СПЕШНО!!! ФОРСМАЖОР по случая на Екатерина от Балша!!!!

Търсим жилище и склад СПЕШНО!!!!
(Актуализирано)
Неволите на Екатерина Иванова и нейното семейство нямат край. Този път не е ново 20, а направо 40!
Шефът на Екатерина вече не желае да проявява разбиране. Съдебните дела напоследък са начесто, всеки понеделник ходи на курс за родителски капацитет, а всеки петък е на свиждане на някое от внучетата си. Иначе казано - налага се тя често да отсъства от работа. Спорили са. Той е дал ултиматум, че ако това продължава, по-добре да си подаде молбата за напускане. Екатерина се съгласила, че при това условие, няма как да остане там, че децата са й по-важни и наистина е по-добре да напусне. Той заявил, че в този случай ще трябва да напусне и жилището си (разбирайте магазина и барчето!). Този разговор е бил снощи.
Днес се видях с Екатерина. Беше разтревожена, разбираемо. След това отиде на протест, където трябваше да се срещне с активисти, с които също да обсъдят темата – евентуално намиране на нова работа и т.н. Обади ми преди малко, за да потъврди, че е говорила с шефа си, който й е казал ТАЗИ ВЕЧЕР ДА СИ ИЗНЕСЕ БАГАЖА И ДА ОСВОБОДИ ЖИЛИЩЕТО (забележка – той може да й каже каквото си иска, тъй като нямат официално подписан договор и реално спокойно може да се счете, че Екатерина и семейството й са там неправомерно. Стига някой да го подшушне на правилните хора....).
По този повод:
1/ Търсим нова квартира на Екатерина. Нейното желание е по възможност пак да бъде в селата наоколо или в Балша. За момента Мима Михайлова е предоставила нейното жилище в София, за да има къде да останат тази нощ и следващите дни, докато се установят другаде. Хиляди благодарности И ЗА ТАЗИ ДОБРИНА НА МИМА. Mima Mihaylova
2/ОСИГУРЕН Търсим СПЕШНО ТРАНСПОРТ – бус или камион, който да натовари покъщнината на Екатерина.
3/ ОСИГУРЕН Търсим СПЕШНО СКЛАД, където да се закара покъщнината и да преседи там временно.
4/ Търсим СПЕШНО РАБОТА на Екатерина.
И по възмножност всичко това за СЕГА И ВЕДНАГА! Знаете какво е положението при Екатерина, излишно е да обяснявам колко е важно всичко това да се случи моментално.
Хайде, хора. Ние сме! Пишете под поста и споделяйте.

 

 

 

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819976
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565