Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 18:40 - Хикари поздравява всички Българи с изхвърлянето на Истанбулската конвенция от Родината ни!GENDER BENDER GO HOME!
Автор: elahikari Категория: Видео   
Прочетен: 3053 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 07.03.2018 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Хикарката се надява да прибере меча в ножницата и да не й се налага скоро да го употребява по джендърясали политици.... пардон - задници.

Поради что о ти неразумний Джендъре
си повярвал в несравнимий свой ум
не е ли поради туй что от сарказъма Джендъре
си вампирясъл кът Соросоид?

Ах ти бедний мой, бедний ми Джендъре
кой та излъга чи си творец?
Не ли тоз неразумний Джендъре
кой ти фърля доларец?

Но стани ти, стани о Лев Джендърски
от съня си излезни!
и на Сороса хибридясъл Джендъре
един Балкански му наври!

image

за авторството - срам мъй да кажъ кой

ХИПЕРИНТЕЛЕКТУАЛНО ДЖЕНДЪРАСТКО ХАЙКУ

 КОЙТО НЕ Е ДЖЕНДЪРАСТ
ДА ОТИВА В ПСИХО-КЛАС.
ДЖЕНДЪРАСТКА ПОЛИС АРМИ
ДЕБНЕ В НОВИТЕ КАЗАРМИ.
АКО НЕ СИ БИ-НАСТРОЕН
ЯВНО ЗЛЕ СИ ТИ УСТРОЕН.
ДЖЕНДЪРАСТКАТА ТЕРАПИЯ
В МУЛТИ-КУЛТИ БАНЯ ДНЕС
ЩЕ ТИ ВРЪТНЕ ПОЛА С ПЕС.
АКО ПЕС НЕ ТЕ УСТРОЙВА
ЕНП ТИ ПРИЕМИ, ГЕРБЕРАСТ
ЗАКЛЕТ СТАНИ.

временен постинг - БЛОГ БГ правилно че ми изтрихте джендърасткото интимити хайку

БЛОГ БГ правилно че ми изтрихте джендърасткото интимити хайку 
защото то открояваше само сексуалните извращения между мъже в къпалнята,тоест можеше авторката му да бъде обвинена в тенденциозност; да не говорим че много рими
могат да се открият на -
аз съм само прост джендъраст
недоебан педераст.
Джендърасткото интимити хайку беше абсолютно цинично и грозно и позореше авторката си, така че ви благодаря. Още по-грозни бяха снимките, които недвусмислено илюстрираха текста. Но все пак мисля, че основната причина да го премахнете беше усещането за отрицание на флуидността, защото в първото четиристишие лирическият герой отричаше да има нещо общо със зоофилия, педофилия, некрофилия и инцестофилия. А всички те, забележете имат ВСИЧКО ОБЩО със зловещата конвенция, в която е въплътена джендър философията на Джудит Бътлър. В заключение аз като пишман автор на джендърасткото интимити хайку, въпреки че осъзнавам синтеза и стратегическата дълбочина, до която достига моят лирически герой се отказвам от произведението си в полза на мира в блога. Поздрави от практикуващата за съжаление танца със саби Ела Хикари. /най-добре спечелената битка е тази, която не е проведена - Сун Дзъ/
  Ела Хикари
 
АНТИ-БАФОМЕТСКО ХАЙКУ

ЛИБЕРАСТИ ДЖЕНДЪРАСТИ
С ПОДИГРАВКА В ГЛАСА
СМЯТАТ ЧЕ ЩЕ УТАЛОЖАТ
НА НАРОДА НИ ГНЕВА. 
РЕЗЕРВИРАНАТА ПАПЛАЧ 
РЕЗЕРВИРАНО МУЧИ
САМО С РЕЗЕРВИРАН ПРЕДНИК
СЪВЕТА НА ЕВРОПА ТУК СТЪРЧИ.
ХОР ОТ СЕКСОЛОЗИ С МЕКИ ХВАТКИ
АЗБУКА НА СЕКСА СЪТВОРИ
СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ
В СЪУЧАСТИЕ -
С ГОДИНИ МЪТИ ДЕТСКИТЕ ГЛАВИ.
АНКЕТАТА Е РОСНА КИТКА
В СРАВНЕНИЕ С УЧЕБНИКА ПО СЕКС
НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ - ГЕЙ-ПОРНО С ЛОЛИТКА
ОРХАН-МУРАТОВАТА ЧЕСТ Е ДНЕС.
УЧИТЕЛИ, ЛЪЖАТА ОТРЕЧЕТЕ!
ДОСТОЙНСТВО ИМАЙТЕ В ТОЗИ ЧАС!
ДИРЕКТОРИ - ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ Е
СЪДБАТА НА ДЕЧИЦАТА У НАС.
АНКЕТАТА НА СВЕТЛО ПОКАЖЕТЕ!
ВЪПРОСНИКА ДА ВИДИ СВЯТ
ЗАЩОТО МНОГО ЯСНО Е, ЧЕ НЕЩО
СМЪРДИ В МОН НЕ ОТСЕГА!
НЕ СМЕСВАЙТЕ ЕСТЕСТВЕНОТО ЧУВСТВО
НА МИЛОСТ КЪМ СГРЕШИЛАТА ДУША
С ОТВРАТНИТЕ НАПЪНИ НА ДЖУДИТ
ДА РАЗВРАТИ НЕВИННИТЕ ДЕЦА.

НА СЪД РАЗВРАТНАТА БАФОМЕТИЦА
НА СЪД ДЕМОНСКАТА УСТА.
ЩЕ ГРЕЙНЕ МЕЧ В АНГЕЛСКА ДЕСНИЦА
СВЕТИ АРХАНГЕЛ С МЕЧА НА ЧЕСТТА!

ЕЛА ХИКАРИ


Дебатът за Истанбулската конвенция измести фокуса на събитията в България през последните няколко седмици. Противниците ѝ вече предвещаха края на семейството, мъжкия пол, християнството и дори човечеството. И предупредиха за нашествие на третия пол, за нова мигрантска вълна, този път от транссексуални и интерсексуални. Както и епидемия от искащи да сменят пола си деца.

ЛИБЕРАСТИ ДЖЕНДЪРАСТИ
С ПОДИГРАВКА В ГЛАСА
СМЯТАТ ЧЕ ЩЕ УТАЛОЖАТ
НА НАРОДА НИ ГНЕВА.
 
След като управляващите отложиха ратификацията на докумeнта, разделил общественото мнение, миналата седмица премиерът Борисов обяви, че страната ни ще приеме т.нар. "Истанбулска конвенция" с резерви.

РЕЗЕРВИРАНАТА ПАПЛАЧ 
РЕЗЕРВИРАНО МУЧИ
САМО С РЕЗЕРВИРАН ПРЕДНИК
СЪВЕТА НА ЕВРОПА ТУК СТЪРЧИ.

На този фон пък стана ясно, че анкети, инициирани от фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" вече са достигнали до учениците.


"Това не е никаква изненада, защото натискът на едно "наднационално гей лоби" да получи достъп до подрастващите деца датира в България от поне 2005 година насам", посочи бившият депутат от "Атака" Магдалена Ташева.

СЕКСОЛОЗИ С МЕКИ ХВАТКИ
АЗБУКА НА СЕКСА СЪТВОРИ
СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ
В СЪУЧАСТИЕ -
С ГОДИНИ МЪТИ ДЕТСКИТЕ ГЛАВИ.

По думите ѝ още оттогава, със свои "агенти за влияние" в Министерството на образованието и други ведомства, се стигнало до това държавата ни да приема национален план за равнопоставеност между мъжете и жените, в който интегрална част била винаги борбата или преодоляването на стереотипи, основани на пола.

АНКЕТАТА Е РОСНА КИТКА
В СРАВНЕНИЕ С УЧЕБНИКА ПО СЕКС
НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ - ГЕЙ-ПОРНО С ЛОЛИТКА
ОРХАН-МУРАТОВАТА ЧЕСТ Е ДНЕС.

"Въпросната анкетна карта на фондация "Джендър образование, изследвания и технологии" всъщност представлява един конкурс, свързан с насилието в училище. На практика обаче тя изобщо не е достигнала до учениците, защото се попълва само от учители", отсече пред Bulgaria ON AIR музикалният мениджър Виктор Лилов.

УЧИТЕЛИ, ЛЪЖАТА ОТРЕЧЕТЕ!
ДОСТОЙНСТВО ИМАЙТЕ В ТОЗИ ЧАС!
ДИРЕКТОРИ - ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ Е
СЪДБАТА НА ДЕЧИЦАТА У НАС.
АНКЕТАТА НА СВЕТЛО ПОКАЖЕТЕ!
ВЪПРОСНИКА ДА ВИДИ СВЯТ
ЗАЩОТО МНОГО ЯСНО Е, ЧЕ НЕЩО
СМЪРДИ В МОН НЕ ОТСЕГА!

"В нея се говори за равнопоставеност между учениците по етнически произход, пол и различни други признаци. Става въпрос за стереотипи, свързани с поведението на хората и се акцентира върху ненасилието", допълни още той.

Според Виктор Лилов ратифицирането на Истанбулската конвенция няма как да легализира гей браковете в България, тъй като законът не позволява това.

"В страната ни домашното насилие над жени е станало ежедневие. А това, че някой има различно възприятие за половата си идентичност от общоприетото, не означава, че не е човек и няма право да бъде защитен от закона" подчерта Лилов.

НЕ СМЕСВАЙТЕ ЕСТЕСТВЕНОТО ЧУВСТВО
НА МИЛОСТ КЪМ СГРЕШИЛАТА ДУША
С ОТВРАТНИТЕ НАПЪНИ НА ДЖУДИТ
ДА РАЗВРАТИ НЕВИННИТЕ ДЕЦА.

НА СЪД РАЗВРАТНАТА БАФОМЕТИЦА
НА СЪД ДЕМОНСКАТА УСТА.
ЩЕ ГРЕЙНЕ МЕЧ В АНГЕЛСКА ДЕСНИЦА
СВЕТИ АРХАНГЕЛ С МЕЧА НА ЧЕСТТА!

ЕЛА ХИКАРИ

 elahikari - - за преодоляване на стереотипни разбирания за половите роли, които блокират социални шансове на индивидите.
11:24 
Това прекрасно момиченце на снимката се е родило в страна, в която никой не му е блокирал социалните шансове като индивид и то на 6 годишна възраст, подкрепено от майка си лезбийката и от цялата джендърастка общност е предприело най-важната крачка в живота си - да се кастрира и да стане ТО. Сега то вече няма да е с блокирани шансове, а с напълно разтворени бузи каквото и да значи това. цитирай

Редактирай | Изтрий 

  3. elahikari - - за провеждането на политики за подкрепа на жертвите и превенция на насилие, основано на пол;

11:27
ние невежите смятаме че това ТО е жертва на безумие и на насилие, и всички които са се подиграли така с него плачат за СЪД В ХАГА, защото извършват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Но онези от социалния конструкт ни убеждават, че трябва да узаконим политики за подкрепа на жертвите и превенция на насилие.
Е аз това си и мисля. Трябва Джендърастите като опасно луди да бъдат въдворени в едно специално място. Хай.
цитирай
Редактирай | Изтрий   

4. elahikari - - за провеждане на обучение в ненасилническо поведение в междуличностните отношения;
11:32 

Абе вий накарайте българина и българката да осъзнаят че искате да изпедерастите децата им пък после ги обучавайте. Те така ще обучат няколко джендърки и джендъра, че след това сами ще се обучават да избягват българските народни обучители.
ХАЙ 
цитирай

Редактирай | Изтрий   

5. elahikari - ОХ НА КАКА САМОКОНСТРУИРАЛОТО СЕ СОЦИАЛНО КОНСТРУКТЧЕ
11:39 

Понятието gender, преведено като „социален пол“, следва да бъде интерпретирано единствено и само така, както то е дефинирано в текста на самата Конвенция (чл. 3, в), а именно “социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете“.

Ма то си знае какво значи джендър. 
Само дето ония със сабите не си падат по общества дето си бъркат по дупките и което е по-лошо, които УЧАТ ДЕЦА ДА ПРАВЯТ ТОВА.
Ах мило джендърче, как ще ме убедиш че ТРАВЕСТИТИТЕ са най -желаната социална роля за обучители на деца в българските детски градини и училища?
Или като начало няма да пращате мъже с токчета и грим /драг куиинс/ а само грантаджии на Сорос...да са по - неразличими сред нас. То не му пише на челото ПЕДОФИЛ. Пише не пише то си мирише! ХАЙ 


СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

ПРОДЪЛЖЕНИЕ....
Алоу легиона не ми се крий зад НИЕ! Ела тука да те помилвам със сабята си! ХАЙ 
Такъв тип образование би имало за цел да преодолее онези стереотипни роли, които унижават достойнството и принизяват равната ценност на жените, и като такива са сред основните системни източници на насилието над жени.

Някой си джендър/ка съвсем анонимно ми се обяснява че Хикари била нестереотипна роля и че съм била латентен насилник над мъже и жени. Демек си падам по садо мазо и съм полово неориентирана. 
Хич не ми се крий душко джендърска ами ела кака да ти покаже как се чете Стамбулската тоалетна хартия отзад напред и отпред назад.
image

 

Ние, като университетски преподаватели и преподавателки, няма как да не подкрепим ратифицирането на тази конвенция, защото тя е насочена към преодоляването на структурното неравенство, основано на пола.

Казах ли ви, че тия са от социалния конструкт. Казах ви. Като кажат структурно неравенство и им звучи като мантра. АААаАх структура муктура фактура $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ DDD:(: АААаАх

 

Ние, изхождайки от разбирането си за обществен дълг, настояваме българското общество да приема правни рамки, които разширяват социалните шансове на индивидите и овластяват потиснати социални групи, а Конвенцията цели именно това.

Не че на мен ми трябва рамка за да съм Ела Хикари /галактически стопаджия и инструктор по танци със саби/ но все пак ако тази ми виртуална същност се почувства потисната от реалната ми същност винаги мога да се оправдая, че лудата глава Хикари е провалила всичките ми социални шансове като индивид да се държа прилично и конвенцията ми е виновна, че ми е причинила това миражно овластяване.
P.S. Все пак си мисля, че социално конструираната ми роля Ела Хикари -  галактически и блогов ловец на джендъри единодушно политическите ми опоненти ще предпочетат да не бъде овластявана в реала с правни рамки, че току виж и сабята ми станала реална. 

 

Ние, като ангажирани граждани, настояваме да изграждаме заедно общество, основано на взаимно разбиране и толерантност, на солидарност с по-слабите, на уважение към равните права на всички хора, независимо от техния пол, възраст, етническа принадлежност и социално положение.

Е тука утрепахте рибата. Как можахте да ме нараните така - само вие Джендърите ли сте ангажирани граждани? Ами Хикари къде я изоставихте? ПРОТЕСТИРАМ! Джендърите нарушават моите равни права независимо от пола ми, възрастта ми, етническата ми принадлежност и социалното ми положение. Някъде да сте чули че се борят за правата на галактическите стопаджии, от расата на Анимационните герои на неограничена възраст и металическа етническа принадлежност с моторджийско социално положение? 
ПОМОЩ ПОМОЩ ПОМОЩ

Какво става сър?
ДЖЕНДЪРАСТИ СЪР. ПРАВЯТ МЕ ОТГОВОРНА ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ТАНЦИТЕ СЪС САБИ.
НЕ ТАНЦУВАТ ЛИ ДОБРОВОЛНО С ТЕБ?
ДА, СЪР.
Е, КАКВО ИСКАТ ТОГАВА?
ДЖЕНДЪРАСТИ СЪР.

 

Бихме искали да подчертаем, че отлагането на ратификацията би ни направило отговорни за всяка жертва на насилие, основано на пола, защото сме го позволили с бездействието си.

 

 

С уважение:

ДЖЕНДО И ДЖЕНДА И ТРИСТА ТРИЙСЕТ И ПЪРВОТО ТО  


ПОСЛЕПИС
ХИКАРИ...
ДА СЪР.

МЪРДАТ ЛИ?

НЕ ЗНАМ СЪР. НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА. 
ВОНИ УЖАСНО И В ТИЯ СЕРНИ ОБЛАЦИ... КАКВА СМРАД СЕ НОСИ ОТ ОНОВА ОГНЕНО ЕЗЕРО...
ДА НЕ СМЕ В АДА?
ЕДВАМ ВИ ЧУВАМ СЪР
ВРЪЗКАТА СЕ РАЗПАДА!

ХАЙ

 БОНУС - МАРТЕНСКА ПРИТЧА ЗА ПИЖО, ПЕНДА И ДЖЕНДА    image
 Вървят си майка и две дечица край сергиите с китайски мартенички и хоп... Майката се спира пред една огромна нетрадиционна мартеница с ПИЖО, ПЕНДА И ТО. Майката се обръща възмутено към продавачката - Какви са тези мартеници и не си ли давате сметка че деца ги гледат?
Но докато продавачката успее да си отвори устата, момченцето дърпа ръката на майка си и тропва с крак - Е, пък и ти майко, толкова нищо да не знаеш! В училище вече ни разказаха за това човече - Това е Дженда.
Майката облещва очи като светофари но момиченцето й я изпреварва. 
- Не се карай на Иванчо, толкова си груба че той не смее да ти каже че си е преформулирал джендъра и се чувства като Дженда. Майката е готова да изпадне в истерия не разбирайки откъде и е дошло това чудо на главата и проклина училището и класната на Иванчо, която в час на класа ги е обучавала в джендър ценности. В този момент продавачката сваля шлифера си и отдолу лъсва розовата униформа на джендър полицията. Легитимира се с картата си с цветовете на дъгата и казва - Вие Родител N 2елате в районното. Подлежите на процедура по отстраняване от възпитанието на детето Иванчо и детето Иванка. В този момент Иванка казва многозначително: Аз вече си смених джендъра. Отсега се чувствам джендър 31.

Понеже е притча има и поука - ЮНЕСКО са виновни че не са забранили двуполовата мартеница и са допуснали такова изопачаване на социалните конструкти в Провинция България.

ЕЛА ХИКАРИ  
джендър-бендърско хайку автор: elahikari категория: Поезия   image 
прочетен: 260 коментари: 0 гласове:  4  
 
 ДЖЕНДЪР БЕНДЪР ПСИХОПАТ
ХОДИ ОТ КРЕВАТ В КРЕВАТ

ГЪНИ, ПЪНИ И ВРЕЩИ
ДАЙТЕ МИ СЕГА ПАРИИИИ.

БЕЗ КОНВЕНЦИЯ В РЪКА
ТРУДНО ЩЕ ИМ УГОДЯ...

МОЙТЕ ДОНОРЧЕТА ВСИЧКИ
ИСКАТ МЪНИЧКИ ДУШИЧКИ.

КОЙ ЩЕ ПОРНЕ МИ Г . ЗА
НЕ УСПЯХ ДА ГИ ВРЕДЯ!


ДЖЕНДЪРЯСЪЛ ТОЛСТОЛОБ

пс всякакви прилики с реални политически лица не е случайна

ЕЛА ХИКАРИ


анти-джендърастко хайку автор: elahikari категория: Поезия   image 
прочетен: 376 коментари: 9 гласове:  1  
последна промяна: 24.01 10:59 
  imageimage
 Валкириите джендърастки
се наточиха на Душата Българска.
Змеят от приказките
ги изеба. Що така, що така?!
Предсрочни избори сам Бойко избра.

по народната мъдрост - "каквото си надробиш ще сърбаш"   image
   Световната педофилска мисъл трябва да бъде озаптена  




Гласувай:
5



1. elianna - Хора БДЕТЕ!
07.03.2018 19:03
Това е хилядоглава хидра! Не се заблуждавайте - загубили са битката но войната се води на много фронтове! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ къде посегнаха и към какво са апетитите им!
Тези педофили и инцестофили се целят в най-малките! БДЕТЕ! И при най-малкото съмнение за нахлуване в училищата или в детските градини на бесовското учение - АЛАРМИРАЙТЕ обществото! Бесовете не са мъртви! Бесовщината е завладяла половин Европа, Америка, Австралия... Не спирайте да се информирате и търсете истината! Бог да пази България и българските деца! Слава на Отца и Сина и Светаго Духа сега и винаги и вовеки веков Амин!
цитирай
2. qaufland - Много сте тъпи бе! Конституци...
07.03.2018 19:18
Много сте тъпи бе!
Конституционният съд ще реши дали тая конвенция противоречи на конституцията.
Тогава ще се реши дали ще я има.
цитирай
3. elahikari - THE WIND OF CHANGE анонимнико!
07.03.2018 19:26
Докато Конституционния Съд решава, народното недоволство ще издуха първопричината за НЕДОВОЛСТВОТО си! Хай!
цитирай
4. elahikari - класика в жанра:
07.03.2018 19:48
http://elahikari.blog/politika/2018/01/27/hikari-otvryshta-na-udara-hai.1590481

http://elahikari.blog/politika/2018/01/25/naglost-na-gevrek-referendum-quot-za-quot-ili-quot-protiv-qu.1590192

http://elahikari.blog/politika/2018/01/27/hikari-se-izjiviava-kato-lovec-na-djendyri-v-ada.1590498
цитирай
5. bojinkata - Явно много умния Джендър ти е сложил ...
07.03.2018 21:05
Явно много умния Джендър ти е сложил минуса! Правилен е отговора! Няма да чакаме Конст.съд да решава какво ще учат децата ни! Това и Мутрата го разбра и се спотаи, но няма да е за дълго! Привет!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1818527
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565