Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
сянката на светлината
Автор: elahikari Категория: Политика
Прочетен: 1830462 Постинги: 2299 Коментари: 1477
Постинги в блога от Март, 2012 г.
Национална коалиция "БелеНЕ!" приветства решението на Министерски съвет от днес, с което България се отказва от изключително вредния проект АЕЦ’’Белене”.
С нетърпение очакваме да се запознаем с текста на решението и да ...
Категория: Политика
Прочетен: 740 Коментари: 1 Гласове: 0
Експерти от Световната банка представиха в понеделник доклад за реформата във висшето образование в България, който поставя на първо място сливането на университети.
"България се характеризира с голям брой малки, тясно специализирани дъ...
Категория: Политика
Прочетен: 1120 Коментари: 2 Гласове: 1
До съвсем скоро се смяташе, че образованието помага за преодоляване на социалното неравенство в обществото. В САЩ именно чрез образованието се даваше шанс на децата от по-бедни семейства да се реализират по-успешно в професионален план и...
Категория: Политика
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове: 0
Кандидатът на френските социалисти за президентските избори на 22 април и 6 май Франсоа Оланд заяви в интервю за германското списание "Шпигел", че ако победи, ще се опита да предоговори европейския пакт за фискална дисциплина, предложен ...
Категория: Политика
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове: 0
Френският президент Никола Саркози, който изостава по популярност броени седмици преди президентските избори в страната, обяви в неделя, че иска да се предоговори Шенгенското споразумение.
В политическа реч той заяви още, че иска законо...
Категория: Политика
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове: 0
Случващото се през последните месеци в банковата сфера - първите спечелени дела от граждани за необосновано повишени банкови лихви и дебатът как да станат клиентите и финансовите институции равноправни партньори, поставиха въпроса за при...
Категория: Политика
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове: 1
Кой управлява България? Най-лесният отговор на този въпрос води към премиера Борисов и партията ГЕРБ. Но въпросът е много по-сложен, отколкото изглежда - с него в момента се занимава дори Еврокомисията.
 
Коментар на Емилиян Лилов:
Категория: Политика
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове: 7
  Откъде дойде този самонадеян ешелон от нахъсани началници, които като хищни животни кръстосват територията, наречена България, и поглъщат лакомо бонуси и премии? Интересува ли се някой изобщо - пита Еми Барух.
Вчера, под заглавие &bdqu...
Категория: Политика
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове: 0
 
На националния празник 3 март се събираме, за да защитим не просто националното богатство - нашите гори, а и правото си да живеем в държава, в която законите обслужват обществения интерес, а институциите ги спазват.
След уточнение със...
Категория: Политика
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1830462
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565