Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 03:28 - теория и практика на тоталитарното управление - 2
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.11.2011 03:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
case study:  жокер - може може всичко може Когато университетите станат бизнес научноизследователски центрове?!!!! а бившите институти на БАН, под шапката на министерствата - обслужващ персонал на партократите и дебеловратите мутромениджъри, обединени от лапанджоманджовската култура в Чалгаристан - тогава и ще наблюдаваме странният феномен бг наука, бг култура и бг образование. Цял институт по изследване на чалгопитекската култура ще се пръкне и европроекти ще печели а циците на чалгарките и силиконовите им вулви ще се веят над националният ни флаг.   

амин                

Лепа Брена: Бойко е феноменален, неговият мандат ще е много успешен Певицата изпълни в кабинета на Борисов "Йовано, Йованке"  
image

Снимка: МС

Сръбската фолк певица Лепа Брена се срещна с премиера Бойко Борисов в сградата на Министерския съвет.

 

След срещата, състояла се в сряда по обед, Лепа Брена каза, че е изпяла на българския премиер, който тя много харесва, песента "Йовано, Йованке" и дори повтори изпълнението си пред репортерите във фоайето.

 

"Бойко е феноменален, неговият мандат ще е много успешен, той ще издигне всичко българско на по-добро ниво", каза Лепа Брена.

 

Сръбската певицата пристигна в МС, придружавана от съпруга си – известният тенисист от близкото минало Слободан Живойнович.

 

Впоследствие от пресслужбата на МС уточниха, че популярният с прякора Боба бивш тенесист бил приятел с премиера Борисов, от когото бил победен в приятелски мач през март.

 

Фолк звездата бе придружавана и от част от организаторите на предстоящия й концерт й в София.

 

Тя не пропусна случая да промотира шоуто си, планирано за началото на декември, като покани всички присъстващи журналисти "най-хубавата зала на Балканите – "Арена Армеец".

 

През 2006 г. Бойко Борисов, тогава кмет на София, не пропусна и лична среща с гостуващата сръбска турбофолк звезда Цеца Величкович.

 

Величкович, която бе женена за най-популярния мъж в Сърбия - Желко Ражнятович - Аркан, командир на паравоенното формирование "Тигри", гостува на Борисов в столичното кметство.

 

Аркан бе застрелян в белградски хотел през 2000 г. Тогава Цеца обеща да пее за Борисов, когато той спечели следващите избори.

 

Според различни медийни публикации, от българските фолк звезди Борисов е най-близък с Ивана.




Гласувай:
3




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1835813
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565