Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2023 09:54 - Джендър-консултант - Ако той не ти е фен №1 – значи не е твоят мъж!
Автор: elahikari Категория: Забавление   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да ме прощава Томас Уилър, който изрекъл крилатата фраза: „Зад всеки успял мъж стои една силна жена“, но в модерното време, когато дамите са достойни конкуренти на господата, нежната половина на човечеството достига върхове, когато е обичана от подходящия. Любовта вдъхновява и осветява най-добрите възможности за реализация. Например Дейвид Бекъм, който горди носи тениски с лика на съпругата си Виктория или Джей Зи, който пише хитовете на Бионсе. И двете не спират да привличат последователи и да бъдат на гребена на вълната.  

За какво ти е мъж, който не се събужда с мисълта как да те направи щастлива?

 

Твоят избраник е човекът, на чието рамо да се облегнеш при трудности и този, за когото ти си най-изящното същество на света. Той не се срамува да те чака пред съблекалнята в магазин в мола, нито да сложи престилка, за да ти сготви след тежък работен ден. Не те третира като слугиня вкъщи, която трябва да върти черпака над печката и да кима одобрително за всичко. Ако изброеното ти звучи като фентъзи филм, то просто не си попаднала на твоя човек.

 

Ти можеш да промениш играта. Опциите са две – сменяш тактиката във връзката или чакаш до безкрай да се появи сродната ти душа.

 

Първа крачка към промяната:

 

Повярвай в себе си! Ти си уникална, единствена и неповторима. Имаш лунички по лицето – страхотно! Не си и помисляй повече да ги криеш с фон дьо тен. Бориш се ежедневно с къдрава коса и губиш часове в изправяне на кичурите. Спри! Бъди естествена. Всеки мъж се привлича от различен тип жени. Ако неутрализираш специфичните си особености – как очакваш да те забележи твоят човек?

 

Втора стъпка:

 

Не живей в миналото. Старите връзки са зад гърба ти и от тях трябва да вземеш само уроците. Няма как да си щастлива, ако гледаш назад. Не забравяй, че благодарение на бившите, сега си по-мъдра и знаеща какво заслужаваш!

 

Трето ниво от трансформацията:

 

Пусни контрола. Дай му шанс да бъде мъж, който решава как да се случват нещата. Когато силата е в него, той ще се чувства истински пълноценен и готов да дава. Това обаче не значи, че трябва да се съгласяваш с всичко. Колкото повече пространство има между вас, толкова повече ще се старае да те доближи. Затова давай от любовта и времето си по лъжичка. Безрезервното отдаване е път към отегчението и загубата на интерес. Той трябва да се страхува да не те загуби, но в същото време да е сигурен, че ще го подкрепиш в трудни моменти. Балансът е много важен елемент и без него нещата ще се развият в грешна посока.

 

Четвърта фаза:

 

Бъди най-добрия му приятел. За мъжката дружба се носят легенди и митове. Много господа смятат, че приятелството е най-важното нещо и са готови да извършат истински подвиг, за да помогнат на значим човек при нужда. В тези отношения има честност, преданост и лоялност. Когато си искрена и открита, казваш нещата в прав текст, не увърташ, не лъжеш и го уважаваш – ти го караш да свали гарда и да те приеме в сърцето си. Ставаш негов приятел и автоматично печелиш доверието му.

от блога на Наталия Кобилкина

image

 

Останалите тайни към пълноценно изграждане на любяща връзка ще споделя в маратона „От резерва в единствена“. Силата е в твоите ръце, аз ще ти дам ключа, за да отвориш вратата към мечтаната връзка.

Очаквам те!

„Ново! „От резер




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1833497
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565