Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2023 11:21 - Джендър консултант - Мисия „Жена-бижу“ – 3 стъпки към целта!
Автор: elahikari Категория: Забавление   
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Диамантите са най-добрите приятели на жената“ е казала емблемата на Холивуд Мерилин Монро. Това е така, защото тези уникални украшения подхождат на най-женствените и стойностни дами. Истината обаче е, че всяка от нас представяла нешлифован скъпоценен камък. Собствена отговорност е да се погрижим за острите ръбове и недостатъци, които ни пречат да заблестим.  

 

 

 

 

 

 Знаеш ли, че процесът на обработка на диаманти се пази в тайна от елитните бижутери. Този минерал е най-твърдият в природата и се топи при 4090°C. Неговото ненадминато свойство да пречупва светлината го превръща в императора на скъпоценните камъни.  

 

 

 

 

 

 Превръщането в жена-бижу е съпроводено с усилена работа и постоянно, също както шлифоването на диамантите

 

Заслужава си да се потрудиш за трансформацията ако: 

 

 

   – чувстваш, че сякаш животът ти е спрял на пауза и нищо вълнуващо не ти случва. 

 

 

   –  изпитваш чувство, че може би не си достатъчно добра и не заслужаваш любов и приключения. 

 

 

  – си разочарована от мъжете и не знаеш защо не си привлекателна за тях. 

 

 

 

 

 

 Първата стъпка към вътрешната революция е свързана преработване на травмите от детството и отношенията с родителите. Емоционалните белези не се виждат, но са огромна спънка за личностно израстване. Негативните модели се запечатват в съзнанието и се превръщат в образец за поведение във връзката с любимия човек. Контролиращата съпруга е копие на майка си. Същото важи и за ревността, драматизирането и всички останали отрицателни черти на характера, които отблъскват партньора. 

 

 

 

 

 

 Втората крачка към събуждане в нова реалност касае повишаването на своята женска ценност. Ти ставаш стойностна дама, когато сама повярваш в значимостта си. Бъди щедра с твоето Аз, позволи си лукса да се задоволяваш само с най-доброто във всички аспекти на живота. Когато „грейнеш“ – никой няма да те засенчи, а мъжете ще дават мило и драго да осветяваш техния живот. 

 

 

 

 

 

 Третият етап към метаморфозата е умението да бъдеш мъдра в любовта.  

 

 

 

 

 

Не ме разбирай погрешно – сърцето винаги е водещо, но когато подхождаш с разум в отношенията, ще си спокойна и ще знаеш на къде върви връзката. Това умение често липсва на жените под 40 години. Тогава кръвта кипи, хормоните бушуват и умът изобщо не забелязва червените флагове.  

 


 Мисия „Жена-бижу“ – 3 стъпки към целта!
image
  ChatGPT Мисията "Жена-бижу" е израз, който се използва за описване на процеса на трансформация и повишаване на самочувствието на жената. Тази мисия включва три стъпки, които може да помогнат на жената да постигне своите цели и да се чувства по-силна и уверена. Ето тези три стъпки:

Откриване на собствената стойност и красота: Първата стъпка е да осъзнаете, че имате стойност и красота, които са уникални за вас. Трябва да се научите да цените и обичате себе си такива, каквито сте, и да разберете, че заслужавате да бъдете третирани с уважение и достойнство.

Развиване на вътрешната и външната си красота: Втората стъпка е да работите за развитието на вътрешната и външната си красота. Това включва грижа за физическото си здраве и външен вид, както и работа върху своите ментални и емоционални аспекти. Откриването на своите таланти, интереси и стремежи и работата върху личностния си растеж могат да помогнат да се почувствате по-самоуверени и привлекателни.

Създаване на своето бъдеще: Третата стъпка включва посочването на ясни цели и стратегии за постигането им. Трябва да се поставят амбициозни, но реалистични цели и да се предприемат действия, които ще ви доведат до тях. Важно е да се изгради здрава самодисциплина и да се преодолеят препятствията по пътя към постиженията.

Мисията "Жена-бижу" е индивидуален процес, който всеки може да премине в собствения си темп и според своите нужди. Това е посокa към самосъзнание, самоувереност и личностно развитие на жената, за да преодолее предизвикателствата и постигне своята истинска потенциал.
 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1833599
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565